El gol de Messi a la final de Copa contra l'Athletic Club, escollit 'Goal of the Month' històric del maig
Ofert per

El gol de Messi a la final de Copa contra l'Athletic Club, escollit 'Goal of the Month' històric del maig

La suma dels vots dels usuaris de tots els dominis del web oficial del FC Barcelona han escollit aquesta gran jugada individual del 2015

Un altre mes ha arribat a la seva fi, i amb ell la votació del millor gol del mes. Durant aquest confinament, i a causa de la falta de partits, els candidats estan sent gols històrics. Això és el que ha tornat a passar durant el mes de maig i el guanyador ha estat, novament, Leo Messi. En aquesta ocasió, gràcies al gol que va marcar a la final de Copa del 2015 contra l'Athletic Club, al Camp Nou, amb una jugada impossible que va donar la volta al món.

Aquest gol va ser el 0-1, que va arribar en el minut 20 i que va fer aixecar tota la zona destinada a l'afició blaugrana. Un golàs en tota regla, que s'ha imposat al de Koeman contra la Sampdoria a la final de la Champions de Wembley 92, a l''Iniestazo' de Stamford Bridge del 2009 i al cop de cap del mateix Messi a la final de la Champions de Roma 2009.

Així, el gol de Messi contra l'Athletic Club és el guanyador del Goal of the Month històric del mes de maig amb quasi un 50% dels vots dels usuaris als webs oficials del FC Barcelona en català, castellà, anglès i francès.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut