Arriba el moment de Braithwaite

Arriba el moment de Braithwaite

El davanter danès celebra el seu 29è aniversari just abans de la represa de la Lliga, amb ganes de seguir oferint les bones sensacions de la seva arribada

Martin Braithwaite està d’aniversari, el primer que el passarà com a jugador blaugrana. I és que el davanter danès celebra aquest 5 de juny els seus 29 anys. A més, l’aniversari del 19 barcelonista arriba tot just una setmana abans que torni la Lliga: el proper 13 de juny els culers visitaran Son Moix per enfrontar-se al Mallorca (22.00h), on Braithwaite intentarà seguir aportant a l’equip i oferir les bones sensacions que va deixar en els seus primers partits.

Cal recordar que el davanter va arribar a Can Barça el 20 de febrer passat per suplir les lesions de Dembélé i Luis Suárez en l’atac de Quique Setién. El jugador procedent del Leganés va mostrar una gran adaptació des del primer moment, i és que, només dos dies després de la seva arribada, ja va debutar en la golejada davant l’Eibar (5-0), sent clau en els dos últims gols.

En la següent jornada també va gaudir de minuts al Santiago Bernabéu davant el Reial Madrid, i la setmana següent, va ser titular en el triomf davant la Reial Societat, disputant gairebé tot el partit (va ser substituït als 88 minuts de joc). Després, però, arribaria l’aturada de les competicions a causa de la crisi de la Covid-19 i Braitwhaite va veure frenada la seva bona adaptació.

Fins ara. Amb la represa de la Lliga, el danès tindrà l’opció de seguir aportant a l’equip de Quique Setién. Els culers afronten 11 partits de Lliga en poc més d’un mes, fet que provocarà que tots els jugadors tinguin opcions de participar degut al gran nombre de minuts, i més ara, que es podran fer fins a cinc canvis per matx. El 19 ja ha deixat clar en diverses declaracions que se sent millor que mai físicament i amb moltes ganes d’ajudar l’equip.

Així doncs, Braitwhaite celebra el seu aniversari amb el retorn a la Lliga a l’horitzó i amb ganes de seguir aportant a l’atac barcelonista. Felicitats, Martin!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut