El Barça agraeix el suport dels seus socis com a  membres de l’extraordinària família blaugrana

El Barça agraeix el suport dels seus socis com a membres de l’extraordinària família blaugrana

El Club posa en valor en un vídeo la fidelitat dels seus col·lectius en aquests temps difícils on la unió de tots i el treball en equip és la força del futur

Són temps difícils. Temps d’incerteses i inseguretats, pel que hem viscut i pel futur que vindrà. La pandèmia del coronavirus va paralitzar el planeta i va remoure la vida de les persones, les va obligar a quedar-se a casa i també ha despertat el costat més solidari de molta gent. La unió va ser la força de molts i l’esperança que de tota aquesta crisi també es podran extreure lliçons de vida positives per al futur. El FC Barcelona ha volgut posar en valor la unió de la gran família blaugrana que formen els socis, penyistes, els aficionats, els fans de tot el món, els esportistes i també els partners del Club. En aquest context, el Barça ha volgut agrair a través d’un vídeo la fidelitat que en aquests moments difícils estan demostrant tots els col·lectius blaugrana, amb qui comparteix valors i un esperit de col·laboració i complicitat esportiva i social.

 En temps de coronavirus, la relació del Barça amb els seus col·lectius s’ha vist traduïda en accions solidàries d’ajuda per combatre la Covid-19 i els seus efectes. La tasca de la Fundació, del moviment penyístic, de l'Agrupació de Jugadors i de tots aquells seus socis que s'han implicat en aquesta lluita per poder derrotar el virus, han tornat a demostrar els valors, la solidaritat i la funció social que guia el Club. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut