Setién:

Setién: "Ens hauria agradat tenir més temps per treballar en grup"

El tècnic del FC Barcelona, en una conversa amb la Federació Interinsular de Futbol de Las Palmas, ha parlat sobre el retorn de la competició, previst per a la setmana del 8 de juny

L'entrenador del FC Barcelona Quique Setién ha tingut aquesta tarda una conversa virtual al canal de Youtube de la Federació Interinsular de Futbol de Las Palmas. En l'esmentada conversa, el tècnic blaugrana ha parlat d'aquest mes d'entrenaments, de la tornada de la competició i de com veu el futbol.

Sobre el retorn de la competició, Setién ha comentat que tot l'equip té moltes ganes de tornar i que "s'està treballant bé, amb molta intensitat", encara que els "hauria agradat tenir més temps de preparació".

Els entrenaments

"Estem treballant molt bé, amb molta intensitat, i els meus jugadors estan bé. Espero que no hi hagi gaires lesions i sigui menys perjudicial del que ens imaginem."

"Pensàvem que disposaríem de més temps per treballar en grup, però no serà així. En dues setmanes comença la Lliga. Ens hauria agradat tenir més temps."

El retorn

"Aquesta situació ha permès als jugadors descansar mentalment de les competicions i eliminar l'estrès. Ara tenen ganes de tornar al camp, amb una energia brutal. És una motivació en si mateix estar molts mesos sense jugar."

"Començarem a competir amb una tensió i un estrès alt, perquè t'estàs jugant la Lliga en 11 jornades. Això, afegit a l'esforç físic, no sabem com afectarà. Però ja ho anirem veient."

La reglamentació dels cinc canvis

"No sé si ens perjudicarà o beneficiarà. Crec que perjudicarà, per la nostra manera de jugar. Sabem que molts partits els resoldrem en els minuts finals. Si a un rival li dones l'opció que surtin jugadors frescos en aquest temps, aquesta debilitat que es genera amb jugadors cansats no es produirà. Però també et pot donar recursos en un moment determinat. És una incògnita i veurem com va."

Leo Messi

"És un plaer veure Leo Messi entrenar cada dia. Gaudeixo molt i és una satisfacció i un orgull enorme."

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut