La Lliga tornarà la setmana del 8 de juny

La Lliga tornarà la setmana del 8 de juny

Aquest diumenge 24 de maig, Tebas ha reafirmat la represa del torneig. Una data que, prèviament, el Govern espanyol i el Ministeri de Sanitat, amb l'aval del CSD, ja havien autoritzat

"Podria haver partit el dijous 11 de juny". Aquest diumenge 24 de maig a la nit, el president de La Liga, Javier Tebas, en una entrevista a Movistar, ha expressat que la competició podria reprendre's a partir d'aquesta data. Un dia assenyalat perquè la pilota torni a rodar. I ho faria en un partit exclusiu; el Sevilla-Betis, que es jugaria a les 22 hores del dijous 11 de juny.

A més a més, Tebas ha afegit que "tot i que no és oficial, comunicarem les quatre primeres jornades, a principis de la setmana vinent".

Unes declaracions que recolzen les del president del Govern espanyol. El dissabte al migdia, Pedro Sánchez, va anunciar que s’autoritzava el retorn de la Lliga en la setmana del 8 de juny. Sánchez va explicar que "ha arribat el moment de recuperar moltes de les activitats quotidianes que vam haver de suspendre com a conseqüència del confinament" i que una d'aquestes és el retorn de la màxima competició futbolística estatal.

"Vull informar que, amb l'aval del Consell Superior d'Esports, el Govern d'Espanya i el Ministeri de Sanitat han donat llum verda per al retorn de la Lliga. La setmana del 8 de juny tornarà la competició i també s'autoritzarà la represa de les grans competicions esportives i professionals. La pilota, doncs, tornarà a rodar, però en les condicions sanitàries que garanteixin la seguretat de tots els implicats", va comentar el president del Govern.

Posteriorment a aquestes declaracions, LaLiga, a través de Twitter, també va confirmar que tornen les competicions professionals a partir del 8 de juny.

 

Cal recordar que la Lliga es reprendrà, doncs, en la jornada 28 de la competició, encara amb 11 jornades per disputar-se. El primer partit dels blaugrana, encara sense dia i hora fixat, serà a Son Moix, contra el Mallorca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut