Iniesta: “La final de Roma ha estat un dels millors partits que he jugat”

Iniesta: “La final de Roma ha estat un dels millors partits que he jugat”

L’excapità blaugrana recorda com va viure la final de Champions del 2009 contra el Manchester United en una entrevista a UEFA.com

La tercera Champions del Barça, una nit per al record culer a Roma. L’excapità blaugrana Andrés Iniesta se sincera en una entrevista a UEFA.com, recordant el que per a ell “ha estat un dels millors partits”. “Jo volia jugar aquella final pel que representava per a mi”, afegeix Iniesta

Onze anys després d'aquella nit Iniesta recorda aquell moment en què va desfer-se de la defensa al mig del camp i va enviar una passada a peus de Samuel Eto’o, que no perdonaria per situar l’1-0: “Vaig trobar una mica un forat, vaig aprofitar l’espai per fer un canvi de ritme per tenir avantatge respecte ells. Vaig veure que Samu estava a la dreta, vaig fer-li la passada i ell va quedar-se un contra un i va definir genial”. 

“Vam jugar amb molta calma, vam dominar bastant el partit i el joc”, expressa Iniesta sobre el joc desplegat pel conjunt aleshores dirigit per Pep Guardiola. L’exblaugrana també fa referència al desgast que suposa córrer darrere la pilota: “Sempre cansa molt i ells a la seva Lliga estaven acostumats, tot i ser un joc més directe, a tenir la pilota i això fa molt mal a l’equip contrari”.

El domini culer va donar pas al definitiu 2-0 de Leo Messi, que apropava la tercera Champions de la història del Barça. “El gol es espectacular, maco i d’una dificultat tremenda”, explica Andrés Iniesta. “Va ser el primer triple i és quelcom màgic i únic i sempre ho recordarem”, resumeix el manxec.

27-05-09 INIESTA 01
Al minut 9 de la final, Iniesta dóna l'assistència a Eto'o per situar l'1-0
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut