Definits els entrenadors del Futbol Formatiu per a la temporada 2020/21

Definits els entrenadors del Futbol Formatiu per a la temporada 2020/21

Franc Artiga, Óscar López, Sergi Milà, Marc Serra, David Sánchez i Albert Puig continuen a càrrec dels equips juvenils, cadets i infantils, mentre que els principals canvis es produeixen als equips de Futbol-7

La temporada 2020/21 ja està planificada per part de la secretaria tècnica pel que fa als entrenadors del Futbol Formatiu. Franc Artiga, Óscar López, Sergi Milà, Marc Serra, David Sánchez i Albert Puig continuaran al capdavant del Juvenil A, Juvenil B, Cadet A, Cadet B, Infantil A i Infantil B, respectivament. Per tant, doncs, no hi haurà cap canvi pel que fa als tècnics del Futbol 11, tot i que sí que n’hi haurà a les banquetes del Futbol 7.

D’aquesta manera, el Club segueix confiant en tècnics de la casa, formats en la metodologia Barça, que porten molts anys dirigint els diferents equips del futbol formatiu. Són els casos de Franc Artiga que porta 11 anys al FC Barcelona com a tècnic, Sergi Milà amb 20 anys d’experiència al Club, Marc Serra que en porta 10, David Sánchez amb 11 anys i Albert Puig que enguany ha complert la seva desena temporada, més tres anys previs a la Barça Academy.

Franc Artiga tindrà com ajudants una temporada més a Alberto Encinas i Marcel Sans amb Andrés Martín, com a preparador físic, i José Bermúdez, com a entrenador de porters. Óscar López continuarà al Juvenil B amb Pol Planas i Gerard Sarrà, com assistents, Xavier Franquesa, com a preparador físic, i Ricard Segarra, com a entrenador de porters. Ricard Segarra també continua exercint de coordinador de porters del futbol formatiu. Pere Romeu serà el segon entrenador de Sergi Milà al Cadet A, Óscar Coca continua com a segon de Marc Serra al Cadet B, Pere Olivé segueix com a segon de David Sánchez a l’Infantil A i Arnau Blanco continua a l’Infantil B amb Albert Puig. Ferran Montijano serà un any més el responsable dels porters del Cadet A i B i Dani Ortiz entrenarà, també una temporada més, als porters de l’Infantil A i B.

WhatsApp Image 2020-05-22 at 17.07.29 (3)

La secretaria tècnica s’ha reunit telemàticament amb cadascun dels tècnics per anunciar els respectius canvis, altes o baixes. Unes reunions per videoconferència en les que han estat presents el directiu responsable del Barça B, Juvenils, Futbol Formatiu i Femení, Xavier Vilajoana, el director del Futbol Formatiu, Patrick Kluivert, el secretari tècnic del futbol formatiu, Jordi Roura, el responsable del Futbol 11, Aureli Altimira –quan es tractava dels equips juvenils, cadets i infantils--, el responsable del Futbol 7, Quim Estrada –amb els equips alevins i benjamins--, i el responsable del departament de Metodologia, Isaac Guerrero. “Tal i com ens havíem compromès a principi de temporada, la planificació de la temporada 2020/21 s’ha realitzat amb el temps suficient per què tothom es pugui planificar a consciència, tan els entrenadors que segueixen com els que no”, ha explicat el directiu Xavier Vilajoana als mitjans del Club.

Els canvis al Futbol 7

En aquest sentit, la temporada vinent l’Aleví A l’entrenarà Pau Moral –porta sis temporades al Club-, fins ara tècnic de l’Aleví D, i estarà acompanyat per Cristian López, fins ara segon tècnic del Benjamí D.

L’Aleví B l’entrenarà el fins ara tècnic de l’Aleví A, Jordi Pérez, qui porta 16 temporades al Club, i estarà acompanyat per Martí Vila, que s’incorporarà al futbol formatiu enguany procedent de la Barça Academy Pro New York. Eric Campos, que fins ara havia estat entrenant l’Aleví B, serà el responsable de l’Aleví C. El seu ajudant serà l’Albert Batalla, qui aquesta temporada ha estat de segon entrenador al Benjamí B. Juan Antonio Gil, fins ara tècnic del Benjamí A, serà l’entrenador de l’Aleví D aquesta temporada juntament amb Enric Daví, que després de dirigir la Barça Academy de Varsòvia aquesta temporada era el coordinador d’alevins de la Barça Escola.

Als benjamins també es produiran canvis. Dani Segovia serà el tècnic del Benjamí A després de portar aquesta temporada el Prebenjamí. Ho farà juntament amb el Guillem Nogueras, que fins ara ha estat el segon tècnic de l’Aleví A. El Benjamí B l’agafarà el David Sánchez, que aquesta temporada liderava el Benjamí C. Ho farà al costat de Guillem Hernández, que fins ara havia estat segon tècnic de l’Aleví B. Mario Jordano deixarà de ser tècnic del Benjamí D per ser-ho del Benjamí C. I tindrà com a acompanyant a Albert Moratalla, que arriba al Club procedent de la Barça Academy d’Austin.

Jordi Poma es farà càrrec del Benjamí D després de ser el segon tècnic del Benjamí A i tindrà de segon a Pau Tripiana, que fins ara havia estat el segon tècnic de l’Aleví C.

Finalment, Albert Ametller que havia estat segon tècnic del Prebenjamí es farà càrrec dels més petits de la casa i estarà acompanyat per Pol Combellé, fins ara segon entrenador de l’Aleví D.

Pel que fa als entrenadors de porters al futbol 7, agafaran les regnes Jesús Unzué i Álex Sánchez. Tots dos ja estaven al Club aquesta temporada. D’aquesta manera, seran quatre els entrenadors que no seguiran al Futbol Formatiu del FC Barcelona: Álex Urrestarazu –fins ara tècnic de l’Aleví C-, Oriol Vidal –segon entrenador del Benjamí C-, Mario Garcia –tècnic del Benjamí B -, i Fran Herruzo, fins ara entrenador de porters de Futbol-7. El Club agraeix la dedicació dels quatre entrenadors durant la seva etapa al FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut