Les cinc dades de l’OK Lliga 2019/20

Les cinc dades de l’OK Lliga 2019/20

El rècord de 24 victòries permet arribar als 72 punts, amb un fantàstic balanç de 158 gols a favor i només 43 en contra

El Barça va ser proclamat campió de l’OK Lliga 2019/20, en una decisió de la Real Federación Española de Patinaje que reconeix l’esforç de l’equip d’Edu Castro al llarg de tot el curs per arribar a la fase final del curs amb les màximes garanties. A continuació repassem cinc dades que ens deixa la competició domèstica:

72 punts: L’equip ha arribat a una xifra altíssima de punts en 25 jornades. A falta d’un partit per acabar la competició regular, hi havia un avantatge d’onze punts sobre el Liceo, de 23 sobre el Noia Freixenet i de 25 sobre el Reus.

24 victòries: La derrota contra el Liceo en la jornada inaugural (2-1) no va afectar a un equip que va recuperar-se de forma excel·lent, registrant un històric rècord de victòries consecutives en una mateixa OK Lliga.

158 gols a favor: Abans de l’aturada per la pandèmia del Coronavirus, l’equip estava realitzant molt bon hoquei. I això es traduïa també en gols. Les 158 dianes en 25 partits superen són, per exemple, només tres menys que la temporada passada (amb 30 partits) i onze gols més que fa dos cursos (també en 30 partits).

38 dianes del pitxitxi: El gol ha estat molt repartit. Tots els jugadors han tingut el seu protagonisme i, com és habitual, el més encertat de cara a porteria ha estat Pablo Álvarez, revalidant la Bola d’Or (és el seu quart pitxitxi a l’OK Lliga). Aquest curs, l’argentí ha marcat 38 gols, seguits per João Rodrigues i Pau Bargalló (32), Ignacio Alabart (19), Helder Nunes (17), Matias Pascual (9), Nil Roca (7) i Sergi Panadero (4).

43 gols en contra: Una temporada més, la defensa de l’equip d’Edu Castro ha donat resultats i els dos porters, Aitor Egurrola i Sergi Fernández, s’han mantingut com la millor porteria, amb vuit dianes menys que les encaixades per Carles Grau i Martín Rodríguez (Liceo).  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut