Setién:

Setién: "Volem guanyar la Lliga jugant tots els partits"

El tècnic blaugrana ha parlat, juntament amb el seu staff, sobre l'imminent retorn als entrenaments del primer equip i han repassat diverses anècdotes i curiositats

El tècnic blaugrana, Quique Setién, ha parlat aquest dimarts a través d'una trucada de vídeo juntament amb els membres del seu staff: el segon entrenador Eder Sarabia, el preparador físic Fran Soto, i l'entrenador de porters Jon Pasqua. Els quatre membres de l'staff blaugrana han repassat diverses curiositats, a més de xerrar sobre el confinament i l'imminent retorn a la feina.

Setién ha explicat que "estic desitjant tornar a la normalitat, estem tots molt afectats pel que ha passat i per totes les conseqüències que ha tingut". A més, ha afegit que "quan tornem, treballarem aspectes que no hem pogut fer des de casa. Gestionar l'equip des de la distància ha estat tot un procés molt nou, però els preparadors físics han portat tot el tema dels exercicis amb els jugadors ".

Relacionat amb la tornada als entrenaments, els tècnics destaquen que "hi ha moltes incerteses que s'aniran aclarint sobre la marxa". Però afegeixen: "Tenim dos campionats que són molt motivants, serà fàcil que l'equip estigui compromès i motivat per què en un espai curt pots aconseguir dos títols molt importants". A més, Setién recalca: "Ens agradaria completar el campionat de Lliga i guanyar-lo jugant tots els partits, igual que la Champions. Però també hi ha la preocupació del que pot suposar la tornada".

També, els diversos membres de l'staff han explicat anècdotes amb alguns jugadors, com per exemple amb Arturo Vidal o Luis Suárez, del qual, tal com diu Sarabia: "la seva evolució és molt bona i en els terminis establerts, s'incorporarà amb la resta de el grup amb normalitat. És el gran fitxatge del 'Mercat de confinament'". A més, han ensenyat samarretes molt especials per a ells que els porten grans records dels seus primers mesos com a blaugrana. No et perdis el vídeo complet!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut