Dos anys de la rua del doblet

Dos anys de la rua del doblet

El Barça 2017-18 es va proclamar campió de la Copa i de la Lliga, els últims dos trofeus que s'afegiren a l'extens palmarès blaugrana d'Andrés Iniesta

Aquell 30 d'abril del 2018, en un ambient multitudinari, el confeti es va desfermar. Els carrers de Barcelona es van atapeir per homenatjar els campions del doblet; per celebrar el 25è títol de Lliga i el 30è títol de Copa. Dos trofeus significatius, perquè serien els últims que aixecaria Andrés Iniesta amb l'elàstica blaugrana. 

El vuitè doblet de la història del Club lluïa sobre un autobús que en l'exterior portava serigrafiat 'Campions' i 'Infinit Iniesta'. En l'interior del descobert vehicle, l'ambient estava carregat de rialles i jocs amb els canons de confeti; també es va poder veure la interacció amb els aficionats que van omplir els carrers de la Ciutat Comtal. Un seguit de càmeres van enregistrar aquells moments. 

Durant les dues hores i mitja que va durar el trajecte, els futbolistes van deixar instàntanies per al record. Perquè guanyar una nova Lliga i una altra Copa sempre és motiu de celebració. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut