Dos anys de la 25a Lliga blaugrana

Dos anys de la 25a Lliga blaugrana

Aquest 29 d’abril es compleix el segon aniversari de la Lliga 2017-18, la primera d’Ernesto Valverde com a tècnic culer i el darrer títol d’Iniesta com a barcelonista

Es compleixen dos anys de la 25a Lliga de la història blaugrana. Aquest dimecres 29 d’abril és el segon aniversari de la consecució del campionat de Lliga 2017-18 per part del conjunt culer, en la que va ser la primera Lliga d’Ernesto Valverde com a tècnic barcelonista. Els culers van vèncer amb autoritat al Deportivo de la Corunya a Riazor (2-4) en la 35a jornada i van certificar la setena Lliga de la dècada i la 25a en total.

Un triomf contundent gràcies a un gol de Coutinho i un hat-trick de Leo Messi, que acabaria la temporada com a Pitxitxi i Bota d’Or europeu. Aquella Lliga va suposar el darrer títol dels 32 que va guanyar Andrés Iniesta com a jugador del primer equip blaugrana, just una setmana després de proclamar-se campions de Copa del Rei davant el Sevilla al Wanda Metropolitano (0-5).

A més, va suposar també el vuitè doblet de Copa i Lliga de la història blaugrana, tancant així una gran temporada en la qual els culers van proclamar-se campions sense haver perdut cap partit de Lliga. Posteriorment, amb la Lliga ja guanyada, arribaria l’única derrota de la temporada en el campionat lliguer, davant el Llevant al Ciutat de València (5-4).

Aquell dia, els culers van jugar amb Ter Stegen, Semedo, Piqué, Umtiti, Jordi Alba, Busquets, Rakitic, Coutinho, Dembélé, Messi y Luis Suárez. A la segona meitat entrarien Denis Suárez, Paulinho i Andrés Iniesta. Reviu els millors moments d’aquell partit i de la celebració dels campions!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut