El golàs d'Álex Collado davant l'Atlètic Llevant, el millor de la Segona Divisió B

Els usuaris de Twitter han votat pel gol del jugador del planter blaugrana després d'un llarg camí de votacions i eliminatòries al canal oficial de l'RFEF, en una final trepidant amb el també blaugrana Guillem Jaime

Set mesos enrere Álex Collado es preparava a la banda per entrar al terreny de joc. Sortia d'una lesió i tornava al camp. Corria el minut 60 en un partit que Barça B i Atlètic Llevant empataven a zero. Abel Ruiz va avançar el filial blaugrana en el minut 70 i en el 90 va arribar la jugada estratosfèrica. Álex Collado va rebre la pilota a la banda esquerra i, sense gaire espai, va ser capaç de driblar quatre defensors amb molta qualitat, amb doble trepitjada dins de l'àrea i túnel inclòs. Però si el regat va ser escandalós, la definició no va ser poca cosa, amb una gran rematada de taló davant la sortida del porter. Una joia de gol que va significar el 2-0, el seu segon gol al Johan Cruyff i la primera victòria al nou estadi.

Ara, aquesta obra d'art ha estat escollida com el millor gol de la Segona Divisió B fins al moment. I ho han triat els aficionats a través de la competició que va iniciar fa setmanes el compte oficial de Twitter de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF). Un gol que ha competit a la final amb un altre jugador del Barça B: Guillem Jaime. Collado ha vençut amb el 67% dels vots davant el 33% de Guillem Jaime.

El lateral blaugrana va superar eliminatòries fins arribar a la final amb un gol totalment oposat al de Collado. Un gol col·lectiu, d'estil Barça, davant el Nàstic de Tarragona. Van intervenir molts jugadors i, després de moltes passades, van trobar el forat final per fer una paret de molta qualitat entre Morer i Guillem Jaime, que va definir a la perfecció.

Rendiment excel·lent

El premi virtual al millor gol és un reconeixement més a la temporada que estava fent Álex Collado fins ara. Fins a l'aturada per la COVID-19, el migcampista de Sabadell estava sent una peça clau de l'esquema del tècnic del Barça B, Garcia Pimienta. Sent titular i amb cinc gols aquesta temporada en el seu caseller, Collado ha donat punts importants al filial blaugrana i en aquests últims mesos ha estat en dinàmica d'entrenaments del primer equip, amb el qual ha estat convocat en nombroses ocasions. Fins i tot, ha tingut minuts amb el primer equip, amb qui va jugar uns minuts aquesta temporada a Mestalla.

Em centro en seguir treballant i confiant en mi per intentar assolir el somni de poder estar al primer equip. Tot i que primer, si la competició ho permet, el primer objectiu és aconseguir l'ascens a Segona Divisió amb el Barça B

Álex Collado

Collado està vivint la seva segona temporada amb el Barça B després de debutar el 2018, any en què va guanyar la Youth League i la Lliga amb el Juvenil A. El premi de ser escollit amb el millor gol de la Segona Divisió B fins al moment li fa una il·lusió especial: "És un gol molt bonic que em va sortir tot bé. I és un orgull que la gent m'hagi votat", reconeix Collado al lloc web del FC Barcelona, ​​on també explica com està actualment: "Trobo a faltar poder tornar a entrenar a la Ciutat Esportiva i jugar amb els meus companys, però ens ha tocat viure això i estic centrat a seguir preparant-me bé físicament per quan tornem".

En aquest sentit, Collado explica que segueix treballant per intentar complir el seu somni: "Em centro a seguir treballant, i seguir confiant en mi per intentar en el treball diari aconseguir el somni de poder estar al primer equip. Tot i que, si la competició ho permet, el primer objectiu és aconseguir l'ascens a Segona Divisió amb el Barça B". I acaba dient: "Tinc ganes de tornar als terrenys de joc i de gaudir del futbol amb l'afició tots junts".