Dika Mem respon als culers

Dika Mem respon als culers

El lateral francès atén des de casa seva, a Gavà, algunes preguntes dels aficionats a través de l'Instagram Stories del Barça d’handbol

Dika Mem passa la quarantena, com tots els seus companys, confinat a casa seva. El lateral dret del Barça s’entrena amb el material de què disposa i aprofita el balcó per fer-ho a l’aire lliure. Aquest divendres, Mem va prendre el control del compte d’Instagram del Barça d’handbol per respondre algunes de les moltes preguntes que li havien fet arribar els aficionats. Va explicar que, a més d’entrenar-se, al que dedica més temps és al seu gran hobby, els videojocs, i també va afirmar que li agradaria fer tota la seva carrera esportiva al Barça. Al final llança un missatge a tota l’afició: “Espero que estigueu tots bé a casa. Ens veiem molt aviat”. A continuació repassem totes les respostes de Dika Mem als seguidors d’Instagram:

La quarantena: “Com tothom, intento cuidar-me estant a casa. Vaig fent coses, jugo a la PlayStation i poca cosa més podem fer”.

Guanyar la Champions?: “Espero que sí, després ja veurem què passa, perquè tots volem guanyar la Champions. Però vull guanyar-la amb el Barça”.

Els inicis: “Vaig començar a jugar a handbol amb 12 o 13 anys. Ho vaig fer perquè un amic volia jugar amb mi, ens portàvem molt bé i vam començar. No tenia cap ídol, perquè aleshores no tenia ni idea d’handbol”.

El repte d’Andersson a l'NBA 2K20: “Quan vulguis juguem en directe, i a veure com jugues. Segur que perdràs...”.

El dorsal 24: “Duc aquest número perquè el duia un jugador que m’inspirava molt”.

El futur: “Si tinc l'oportunitat de fer tota la carrera professional al Barça, la faré. Després no sabem què pot passar, però tant de bo que sí. Ser una llegenda? No ho sé, tot just acabo de començar la meva carrera esportiva...”.

El vestidor: “Em porto molt bé amb tots, perquè tots els companys són molt macos. Si n’he d’escollir un, em quedo amb Lasse Andersson. Vam arribar al mateix temps i sempre hem estat junts, en els bons moments i en els dolents”.

Videojoc favorit: “El Fortnite”.

El millor partit: “Diria que el meu primer partit de Champions League al Palau Blaugrana.  Era el primer, estava molt ple, contra el Kiel... va ser increïble”.

La relació amb Sorhaindo: “En Tchouf em va acollir molt bé des que vaig arribar al Barça. Em tracta molt bé i és com un pare per a mi. Me l'estimo molt”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut