Ter Stegen:

Ter Stegen: "La final de Berlín va ser un moment màgic"

El porter blaugrana ha realitzat un Q&A a l'Instagram de Cupra on els fans han pogut preguntar-li sobre una infinitat de temes: partits inoblidables, gustos, consells, etc.

Segon Q&A de Ter Stegen durant aquest confinament. Després de realitzar el primer el 22 de març a través del seu compte de Twitter, el porter alemany ha comparegut a l'Instagram de Cupra per respondre les preguntes de fans d'arreu del món. A continuació, repassem les declaracions que descriuen els gustos o la personalitat de l'1 blaugrana.

La quarantena

"Hem de treure el millor de nosaltres perquè la situació millori; s'ha de tenir paciència".

"Quan tens molta llibertat no valores tant les coses. Aquesta quarantena m'ha ensenyat a valorar l'essencial, el senzill: estar a casa, estar amb la família, cuinar...".

Gustos personals

"Un dels meus plats preferits és el pa amb tomàquet. És molt senzill, però és molt bo".

"M'agraden molt les pel·lícules que protagonitza Will Smith".

"M'agraden molt les cançons de Lukas Graham. Les escolto quan vaig amb el cotxe, perquè mentre condueixo m'agrada escoltar música relaxant".

"Quant a cotxes, m'agrada molt el León i també l'estil diferent del Formentor".

"Estic tornant a mirar La casa de papel amb la meva dona, que no l'havia vist mai. És increïble".

La persona que l'inspira

"La meva dona m'inspira molt. Perquè sempre posa molta passió en allò que fa".

Perfeccionista

"Em defineix la paraula perfeccionista. De fet, és l'adjectiu que més utilitza la gent quan em descriu".

Un dia rodó

"Aixecar-se a l'hora que vulguis, després arreglar el meu fill petit, que ens té molt ocupats, esmorzar amb un bon cafè, fer esport, dinar, passar temps amb la família, mirar sèries com La casa de papel, quan el fill dorm".

Passió pel cafè

"Encara no he preparat cafè per als meus companys d'equip. Però no m'acaba de convèncer la màquina de cafè que tenim a la Ciutat Esportiva".

"Un dels llocs que més m'agrada de Barcelona és Gràcia, perquè hi ha molts llocs on prendre un bon cafè".

Els partits que li han quedat a la retina

"La final de la Champions a Berlín és un dels moments més màgics que he viscut jugant a futbol".

"El meu debut com a professional, que va ser amb el Mönchengladbach contra el Köln, és un dels millors partits que he viscut. Va ser increïble, un fet únic. Ara bé, el Clàssic també és un partit únic. Però sempre que estic a la gespa, sigui quin sigui el partit, gaudeixo jugant".

Consell de porter

"Tothom sap com entrenar-se, però l'important és gaudir sobre la gespa. Gaudir del que fas. I sempre has d'anar més enllà, no t'has de conformar només amb això".

L'entrenament

"Durant aquests dies s'ha de mantenir la forma, establir una rutina quant a exercicis. Val a dir, però, que també és important descansar alguns dies. Faig bastant exercici amb l'aplicació Freeletics, un dels meus patrocinadors".

"M'agrada un joc de reacció que es practica amb una paret i amb diferents llums; ho pots fer tant amb les mans com amb els peus. Et permet millorar les teves habilitats. Ara bé, no hi ha res millor per practicar que estar sobre la gespa".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut