L'emotiva anècdota de De Jong amb Nouri

L'emotiva anècdota de De Jong amb Nouri

El migcampista blaugrana explica que el seu excompany va aixecar la cella quan li va dir que fitxaria pel Barça

El 8 de juliol del 2017, el llavors futbolista de l'Ajax, Abdelhak Nouri, va patir un cop en un partit amistós contra el Werder Bremen. El jugador va patir danys cerebrals greus i permanents, i va quedar en coma. Aquest dijous, dos anys i vuit mesos després, el germà de Nouri ha explicat que el jugador ja no estava en coma.

El jugador del FC Barcelona, Frenkie de Jong, explica una emotiva anècdota amb qui va ser el seu company en la seva època a l'Ajax: "Estava assegut amb ell i va entrar la seva mare. Ella li va preguntar: "'A on ha d'anar en Frenkie? Ha de fitxar pel Barça? I ell va aixecar una cella". "Va ser un moment molt especial", afegeix el 21 blaugrana.

Tal com expliquen els seus familiars, "ja no està en coma, és a casa". "Dorm, menja, arrufa les celles, fa rots... però és molt dependent", afegeixen. "És possible tenir una certa comunicació amb ell. Per exemple, per la seva manera d'aixecar les celles. També veiem futbol junts i reacciona", explica la família d'en Appie. 

En una publicació a Instagram, De Jong ha afegit: "En primer lloc, vull dir que tinc un gran respecte per la família Nouri. M’inspiren cada dia. Aquest llibre (dedicat a la història d'en Nouri) està escrit amb molt d’amor per a Appie. Un dels capítols també està dedicat als records que comparteixo amb ell i la seva família. Una història sobre un càlid vincle familiar, però també el dolor de la tragèdia".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut