Unes xifres extraordinàries: 29 triomfs i dos empats

Unes xifres extraordinàries: 29 triomfs i dos empats

Dos títols a la butxaca i 125 gols a favor i 12 en contra, les dades del Barça Femení en els 31 partits oficials disputats fins ara

Campió de la Supercopa d’Espanya i de Catalunya, líder a la Lliga amb nou punts d’avantatge amb 9 punts més que el segon, classificat per als quarts de final de la Lliga de Campions i per a les semis de Copa. Fins a l’aturada per la crisi sanitària del coronavirus, la temporada del Barça Femení estava sent excepcional en les cinc competicions en què participava. A continuació repassem algunes dades:

▶ De 31 compromisos oficials, el conjunt dirigit per Lluís Cortés n’ha vençut 29 i n’ha empatat 2.

▶ D’aquestes 29 victòries, fins a 25 han estat per 2 gols o més.

▶ El balanç anotador és de 125 gols a favor i 12 en contra.

▶ La mitjana golejadora de l’equip és de 4 gols a favor per partit (per 0,38 en contra).

▶ Els dos resultats més amplis han estat l’1-10 davant de la Reial Societat a la final de la Supercopa i el 9-1 contra el Tacón a la Lliga, en l’estrena de l’Estadi Johan Cruyff.

▶ La nova casa del Femení és un fortí: Hi ha guanyat els 14 partits que hi ha disputat.

▶ Un equip que enganxa: per primera vegada, s’està superant el miler d’espectadors en tots els partits en terreny propi.

▶ Els aficionats culers han pogut presenciar 4,5 gols de mitjana (63) a casa. 40 dianes han estat a domicili i 22 en camp neutral.

▶ Els dos rivals que se li han resistit han estat el Rayo a Vallecas (1-1) -a la segona jornada de Lliga- i l’Atlètic de Madrid a Alcalà de Henares (0-0).

▶ Precisament, el partit de Lliga en terreny matalasser ha estat l’únic en què el Barça no ha pogut marcar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut