Dibuixos que animen a lluitar contra el COVID-19

Dibuixos que animen a lluitar contra el COVID-19

Els jugadors de la xinesa Barça Academy Qingdao envien un missatge solidari als fans del FC Barcelona i els encoratgen a enfrontar-se al coronavirus amb decisió

Tot i que encara no poden gaudir del seu esport preferit en companyia, els jugadors de la Barça Academy Qingdao, la més antiga que el projecte de futbol del FC Barcelona té a la Xina, ja poden sortir al carrer i a jugar als parcs després del pas del coronavirus COVID-19 per la seva regió. La Barça Academy Qingdao va tancar les portes per les vacances de l’Any Nou xinès a mitjans de gener i encara no les ha tornat a obrir, ja que des del govern encara no s’autoritza que es puguin ajuntar grups grans de gent. Ells han passat per l’experiència que ara estan vivint altres nens de les Barça Academy de tot el món i milers de fans del FC Barcelona, el seu equip.

Per això, durant aquests darrers dies de confinament, els jugadors de la Barça Academy han volgut solidaritzar-se amb els fans del FC Barcelona de tot el món i els han encoratjat, igual que han fet ells, a quedar-se a casa i lluitar junts contra la pandèmia, demostrant que es pot sortir endavant. Ho han plasmat en una sèrie de dibuixos que han difós a les diverses xarxes socials de la Barça Academy Qingdao per poder mostrar públicament tot el teu suport en la lluita contra el coronavirus.

El dibuix de Zhang Jiahang que il·lustra aquest comunicat porta per nom 'Esclat de l’amor a Barcelona', i el seu jove autor assegura que espera que els barcelonistes “treballin junts per lluitar contra l’epidèmia”. “Aquest virus és tan ràpid, decisiu, precís i eficaç com els jugadors del nostre club -assenyala Zhang-. També espero que tota la gent de Barcelona tingui molta cura per assegurar-se que ni ells ni les seves famílies no es vegin afectats pel coronavirus. Visca el Barça! Visca Catalunya!”.

Més jugadors de Qingdao s’han sumat a aquesta iniciativa, com Liu Baiyan, amb un dibuix que porta per títol 'Aïllar els virus, però no aïllar l’amor', en què destaca: “A mesura que el coronavirus es propaga arreu, els pobles xinès i occidental treballen junts per lluitar contra l’epidèmia”; també Zhang Hao, amb 'One Man', que assegura: “Amb un bell cor, sempre caminaré pel fred hivern i tornaré a la terra a la primavera. Els millors desitjos als companys espanyols per la ràpida eliminació de l’epidèmia. Salut i pau! Guotai Min’an! Vinga!”. També Lu Shuoshuo ha aportat el seu dibuix 'Mà a mà amb la causa' i afirma que “no hi ha cap ciutat empresonada, només l’amor que no es pot separar”.

Qingdao, la primera Barça Academy de la Xina
La Barça Academy Qingdao va ser la primera de les sis seus xineses del projecte a la Xina, després de l’obertura de les seves portes al mes d’octubre del 2015. Durant aquestes cinc temporades, prop d’un miler d’esportistes han passat per les seves instal·lacions per aprendre a jugar a futbol sota la metodologia i els valors del FC Barcelona. David Jaray és el director de Projecte Local (DPL) des de pràcticament els seus inicis, i des d’aquesta temporada passada l’acompanya un altre DPL, Javi Morillas.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut