Messi:

Messi: "És el moment de ser responsable i quedar-se a casa"

El capità del FC Barcelona, a través del seu compte d'Instagram, demana responsabilitat per intentar capgirar la situació produïda pel coronavirus

Cada cop són més els esportistes que criden a la ciutadania a quedar-se a casa i intentar reduir el risc de contagi del coronavirus, la malaltia que ha obligat a aturar tot l'esport, també el blaugrana. I un dels últims futbolistes que ha parlat ha estat el capità del FC Barcelona, Leo Messi. L'argentí, a través de les xarxes socials, ha volgut enviar aquest missatge respecte al #QuedatAcasa:

"Són dies complicats per a tothom. Vivim preocupats pel que està passant i volem ajudar posant-nos en el lloc d'aquells que pitjor ho estan passant, o bé perquè els afecta directament a ells o als seus familiars i amics, o perquè estan treballant en primera línia per combatre'l en hospitals i centres de salut. Els vull enviar molta força a tots ells. La salut ha de ser sempre el primer.

És un moment excepcional i cal seguir les indicacions tant de les organitzacions sanitàries com de les autoritats públiques. Només així podrem combatre'l de manera efectiva. És el moment de ser responsable i quedar-se a casa. A més, és perfecte per gaudir d'aquest temps amb els teus, que no sempre es pot tenir.

Una abraçada i tant de bo aconseguim donar la volta a aquesta situació com més aviat millor".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut