Final inèdita contra el Valdepeñas

Final inèdita contra el Valdepeñas

El Barça buscarà el seu cinquè títol de Copa d’Espanya contra un rival carregat d’il·lusió i que tindrà el públic a favor (18.30h, Esport3/Gol)

El Barça defensarà el títol de Copa en una final inèdita contra el Valdepeñas, un equip debutant en la competició i que ha estat capaç d’eliminar el Movistar Inter a les semifinals (18.30h, Esport3/Gol). “És la final de la confirmació contra la il·lusió”, afirmava Andreu Plaza, tot just després de derrotar ElPozo a les semifinals (3-2). I és que el Barça ha guanyat de manera consecutiva els últims quatre títols de la competició espanyola (Copa d’Espanya, Copa del Rei, Lliga i Supercopa), i els blaugranes tindran l’oportunitat de mantenir l’hegemonia en una nova final de Copa, la sisena de la seva història. No hi seran tots. El Barça tindrà les baixes de Lozano, Ferrao i Esquerdinha, mentre que el Valdepeñas no podrà comptar amb Rafael Rato per lesió.

El Valdepeñas, una temporada per emmarcar

No és casualitat que el Valdepeñas s’hagi plantat a la final de Copa. Els homes de David Ramos són tercers a la Lliga i compten amb jugadors determinants com el golejador Chino i el porter Edu, l’heroi de la Copa fins ara. En l’únic precedent d’aquesta temporada, a més, el Valdepeñas va superar el Barça a la Lliga (4-3). La final serà una fita històrica per al club i per a tot Valdepeñas, una ciutat de poc més de 30 mil habitants abocada al partit. La marea azulona omplirà les graderies del Martín Carpena, amb capacitat per a 13 mil espectadors, i el Barça també haurà de lluitar contra el factor ambiental, si vol alçar el títol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut