Un títol en tres partits i 48 hores

Un títol en tres partits i 48 hores

Amb la Champions aparcada fins a l’abril, el Barça afronta aquests dies la Copa del Rei, que es disputa a la Caja Mágica de Madrid entre el divendres i el diumenge

El proper cap de setmana arriba la Copa del Rei d’handbol, que aquesta temporada es trasllada a la Caja Mágica de Madrid. Entre el divendres i el diumenge el Barça buscarà un nou títol en una competició que es decideix en tres partits en un marge de 48 hores. El conjunt de Xavi Pascual debutarà el divendres a les 20:45 hores, en l’últim quart de final contra el Fraikin Granollers. Abans s’hauran disputat les altres eliminatòries: Bidasoa Irún – BM Benidorm (12:00 h), Abanca Ademar León – Logroño La Rioja (16:15 h) i Helvetia Anaitasuna – Liberbank Cuenca (18:30 h).

En cas de victòria blaugrana, 24 hores després els culers tornaran a la pista per disputar la segona semifinal. El rival sortiria de l’enfrontament entre l’Ademar León i el Logroño La Rioja, i també es disputaria a les 20:45 hores. Una segona victòria donaria el bitllet per a una nova final, que es jugarà el diumenge a les 18:00 h.

A la Caja Mágica el Barça buscarà revalidar un títol que ha aixecat en les darreres sis temporades de manera consecutiva. En total, els blaugranes sumen 23 títols de Copa del Rei en el seu palmarès, i són els dominadors clars de la competició. El curs passat, en la Copa disputada a Alacant, el Barça es va imposar per 34-18 al Liberbank Cuenca. Els culers volen aixecar el cinquè títol de la temporada, després d’aconseguir la Supercopa de Catalunya, la Super Globe, la Supercopa d’Espanya i la Copa Asobal.

Els blaugranes afronten la Copa el Rei després de deixar la feina feta en la Lliga de Campions. Amb el bitllet directe per als quarts de final assegurat com a primer de grup, el Barça va sumar el dissabte una nova victòria contra el MOL-Pick Szeged (30-28), el 13è triomf consecutiu a Europa. Amb la Champions aparcada, ara és temps de Copa!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut