Triomf de prestigi del Cadet A

Triomf de prestigi del Cadet A

El conjunt dirigit per Sergi Milà va sumar tres punts molts importants en el seu retorn a la competició de Lliga després del torneig disputat a Doha i ho va fer amb solvència per seguir líders

JUVENIL B - UE LLAGOSTERA

Perden el lideratge (1-1)

Dura jornada pel Juvenil B. L’empat 1-1 contra el Llagostera combinat amb la victòria del Sabadell per 2-4 contra el Gimnàstic de Tarragona fa que els blaugranes baixin a la segona posició en detriment dels arlequinats. Ràpidament, els visitants van inaugurar el marcador amb el gol de Pau Fortuny (0-1, min 3). Tot i el domini dels blaugranes, el gol local no va arribar fins a les acaballes del partit, obra de Pelayo Fernández (1-1, min 77). Un resultat que es va mantenir en el tram final de l’enfrontament i situa als nois d’Òscar López en segona posició amb 48 punts, dos menys que el líder: el Sabadell. La propera cita futbolística serà al camp del Badalona, diumenge 8 de març (16h).

DAMM - CADET A

Triomf de prestigi (1-4)

La difícil visita al camp de la Damm, quart classificat, es va saldar amb una gran victòria. Els de Sergi Milà van anar per feina i a la primera part ja guanyaven per un contundent 0-3. Aleix Garrido va obrir la llauna (0-1, min 19) i poc després Marc Jurado va obrir escletxa en el marcador (0-2, min 26). Passada la mitja hora de joc va arribar el tercer, obra de Toni, i que pràcticament va sentenciar el duel (0-3, min 32). La Damm va sortir a la segona part amb la intenció de tornar a entrar al partit. Víctor Barbera va reduir distàncies als quatre de la represa (1-3, min 49), però el Barça no es va deixar inquietar. Xavi Moreno va tancar el marcador amb el quart definitiu (1-4, min 70). Els blaugrana segueixen líders amb tres punts més que l’Espanyol i el proper 14 de març visitaran al Sant Andreu (17.30h).

CADET B - ESCOLA FB CALAFELL

Retrobament amb la victòria (2-0)

Bon retorn del Cadet B a la lliga. Els de Marc Serra van tornar a sentir l’alegria d’aconseguir els tres punts, després de l’empat de la passada jornada contra l’Atlètic Sant Just (2-2). Antonio Martín va sumar una nova diana que va servir per obrir la llauna ben aviat (1-0, min 6). Tot i aquest avantatge matiner, l’equip blaugrana no va poder tombar el mur defensiu del Calafell i sentenciar el partit fins al tram final. Va ser el pitxitxi Iker Bravo qui va certificar un nou triomf del Cadet B amb el segon gol definitiu (2-0, min 79). Els de Marc Serra són més líders després de la derrota del Cambrils Unió, que queda a disset punts del Barça. Ara és el Cornellà el segon classificat, a quinze punts dels blaugrana. Precisament aquest serà el proper rival del Cadet B, el proper dissabte 7 a les 18.15h i a domicili. Una prova de foc per als culers.

mini_2020-02-29_CADETBvsCALAFELL_09

INFANTIL A - FUNDACIÓ BASE REUS

Punt valuós (1-1)

L’Infantil A va haver de suar per esgarrapar un punt contra la Fundació Base Reus. Els de David Sánchez van haver de remuntar el gol inicial reusenc, obra de Rubén Aguilar al minut 23, i a més van acabar jugant amb 10 homes durant els darrers 20 minuts de joc per l’expulsió de Wesley Dual. Els blaugrana només van trigar onze minuts a igualar la diana visitant. L’empat el va firmar Héctor Fort (1-1, min 34). Semblava que aquest gol podria ser el preludi del segon, però el conjunt visitant va mantenir-se sòlid defensivament. Després el Barça va haver de resistir amb un jugador menys i va acabar sumant un punt valuós. L’Infantil A segueix líder, ara amb quatre punts més que l’Espanyol. Els blaugrana rebran al Manresa en el proper duel, que serà diumenge dia 15 (12h).

mini_DSC_5234

GIMNÀSTIC TARRAGONA - INTANTIL B

Partit boig per recuperar el liderat (3-7)

Espectacular partit entre el Nàstic de Tarragona i l’Infantil B blaugrana. Fins a deu gols es van veure en un duel que el Barça no va poder sentenciar fins ben avançat el joc. El conjunt local, penúltim classificat, va sorprendre al Barça amb un gol matiner al minut 4. Els d’Albert Puig van sobreposar-se a aquest ensurt i va capgirar el marcador. Jofre Torrents (1-1, min 13), Lamine Yamal (1-2, min 16) i Ángel Jiménez (1-3, min 20) es van encarregar de posar per davant als blaugrana. Els locals van seguir pressionant i van reduir amb el 2-3 al minut 26. Tot i el gol de Denis Cruz (2-4, min 39), el Nàstic va insistir per tornar a retallar distàncies amb el tercer. El cop definitiu va ser el 3-5, que va arribar just després del 3-4 dels locals, obra de Marc Bernal (3-5, min 42). Lamine Yamal (3-6, min 52) i Andrés Cuenca (3-7, min 66) van tancar el marcador. La victòria, combinada amb l’empat a zero del Gavà, permet a l’Infantil B recuperar el liderat. Ara el Barça té un punt més que el seu rival i diumenge 8 rebrà la visita del Base Calafell (10.30h).

ALEVÍ A - L’HOSPITALET CE

Retorn amb golejada (14-0)

L’Aleví A va tornar a la competició després de l’aturada amb un gran partit i una golejada per seguir líders en solitari. L’equip de Jordi Pérez va imposar-se a l’Hospitalet CE en un matx en què Albert Vicens i Samakou Namoko van ser els màxims exponents blaugrana amb un ‘hat-trick’ cadascú. Tot i així, qui va inaugurar el marcador ben aviat va ser David Julià (1-0, min 4). També Antonio Fernández, Arnau Mares, Pedro Rodríguez, Guillermo Fernández, Roger Casadevall i Jaume Gabriel –doblet- van ser partícips del dinovè triomf de la temporada. L’equip segueix invicte i ja ha superat la barrera dels 200 gols en lliga: 206. El proper dissabte dia 7 de març, l’Aleví A rebrà a la Damm, segon classificat (10.15h).

DAMM - ALEVÍ B

Primer empat de la temporada (1-1)

19 jornades després, l’Aleví B ha sumat el primer empat de la Lliga. Un resultat que, tot i així, el permet mantenir-se al capdamunt de la classificació amb 52 punts, un menys que l’Espanyol, que és segon amb 51. Els blaugranes es van avançar ràpidament contra la Damm, gràcies al gol d’Adam Argemí (0-1, min 5). Els d’Eric Campos no van poder materialitzar cap altra ocasió i els locals han situat l’empat definitiu amb un penal transformat per Carlos Gutiérrez (1-1, min 59). El proper partit dels blaugranes serà a domicili contra el Badalona, dissabte 7 de març (11:30 hores).

EF GAVÀ - ALEVÍ C

Intractables a la Lliga (1-6)

L’Aleví C compta els partits per victòries. 18 enfrontaments i 18 triomfs en el que va de competició. Ben d’hora, Arnau Luque va anotar el primer del matí (0-1, min 3) i, instants després, Jordi Pesquer va sumar el primer dels tres gols que va anotar (0-2, min 7). Els locals van veure porta, gràcies a la diana de Jan Barbarà (1-2, min 9); però els d’Alejandro Urrestarazu van segellar els triomf ens la darrera mitja hora. Pesquer va certificar el seu hat trick (1-3, min 34 i 1-5, min 54) i Adrià Bravo (1-4, min 38) i Nabil Kaaouach (1-6, min 59) van tancar, definitivament, el partit. Amb aquest triomf, els blaugranes continuen com a líder invictes amb 54 punts, vuit més que l’Atlètic Vilafranca, segon amb 46. El proper partit de l’Aleví C serà dissabte 7 de març (12h).

ALEVÍ D - SARRIÀ CP

Imparables! (6-0)

L’Aleví D va saldar el seu partit contra el Sarrià, que arribava tercer i després de tres jornades sense perdre, amb solidesa i amb un nou triomf per seguir allargant la ratxa de victòries. L’equip blaugrana va anar per feina i ben aviat Morifing Siriki va posar en avantatge al Barça (1-0, min 2). Els de Pau Moral van competir bé contra un rival treballat i abans del minut 20 van poder deixar el matx encarrilat gràcies als gols de Genís Clua (2-0, min 11) i un altre cop Morifing Siriki (min 19). Els blaugrana van segellar la victòria amb un doblet de Roger Teixidó (4-0, min 30 i 6-0, min 59) i una diana de Pedro Demiddi. L’Aleví D amplia el seu coixí respecte el segon a dotze punts després de l’empat entre la Penya Barcelonista Anguera i el Gavà. En la propera jornada, dissabte dia 7, el Barça visitarà al Can Buxeres (12.15h).

BENJAMÍ A - CAN RULL RÓMULO

Segueixen invictes (12-0)

El Benjamí A continua comptant els partits per victòria. Ja són 19 les jornades que suma l’equip blaugrana sense conèixer la derrota en la Preferent Benjamina. El Can Rull venia d’empatar i guanyar en els darrers dos enfrontaments, però el Barça està en forma i ho va tornar a demostrar. Clifford Nana segueix en ratxa i va firmar un pòquer. Els altres jugadors destacats van ser Ebrima Tunkara, amb un ‘hat-trick’, i Daniel Gallego, autor d’un doblet. Roc Martínez, Oriol Morató i Erik Rodríguez es van repartir la resta de gols. Amb aquest triomf, els de Juan Antonio Gil segueixen líders en solitari. El Benjamí A disputarà un duel complicat la propera jornada. Serà diumenge 8 (12h) al camp del Vilassar de Mar, tercer classificat i que ha encadenat dues golejades consecutives.

JÀBAC I TERRASSA - BENJAMÍ B

Triomf sòlid (0-3)

El Benjamí B no es va veure afectat per l’aturada de lliga i va sumar la tercera victòria seguida. Els de Mario Garcia van emportar-se els tres punts de Terrassa i van aconseguir mantenir la porteria a zero cinc jornades després. Guifré Valdivia va indicar el camí del triomf amb un doblet en molts pocs minuts de diferència (0-1, min 21 i 0-2, min 29). Amb aquest marcador a favor, el Barça va buscar la sentència i la va trobar: Marc Alpha va fer el tercer i definitiu gol del matx (0-3, min 41). El Benjamí B continua tercer amb 45 punts i el proper diumenge 8 de març rebrà al Mercantil a la Ciutat Esportiva Joan Gamper (10.30h).

BENJAMÍ C – L’ESCALA (7-2)

El Benjamí C va disputar aquest dissabte un partit amistós a la Ciutat Esportiva que va acabar amb golejada del conjunt dirigit per David Sánchez. El Benjamí C no va disputar de Lliga ja que el jugarà aquest dimecres 4 de març a les 19 hores davant el Blanca Subur CF A.

BENJAMÍ D - SANT JOAN DESPÍ UE

Tornen al camí de la victòria (6-3)

Després de la derrota contra el Vila Olímpica a la jornada passada, els blaugranes van tornar a sumar els tres punts després de vèncer el Sant Joan Despí per 6-3. La victòria dels de Mario Jordano va començar a gestar-se ben aviat. Adrià Pozón va obrir la llauna de seguida (1-0, min 2) i Mamadou Keita el va seguir minuts després (2-0, min 6). Divine Ikenna, amb un doblet (3-0, min 13 i 4-0, min 21) va encaminar el triomf. Els visitants van retallar distàncies amb una diana de Jose Luís Salazar (4-1, min 31), però la resposta blaugrana va ser imminent en forma de gol de Marçal Perelló (5-1, min 32). El mateix Salazar va completar el seu hat trick particular per apropar-se al marcador (5-2, min 35 i 5-3, min 42); però Mamadou Keita va segellar la victòria amb el darrer gol (6-3, min 45). Amb aquesta victòria, el Benjamí D és sisè amb 34 punts i visitarà el camp del Prat, setè, en la propera jornada: dissabte 7 de març (10.45h).

PREBENJAMÍ – P. BLAUGRANA VALLIRANA

Pluja de gols (9-1)

Bona victòria del Prebenjamí blaugrana, ja en són vuit aquesta temporada. Els nois de Daniel Segovia van retrobar-se amb el triomf amb una golejada contra la Penya Blaugrana Vallirana. Un matx amb protagonisme per Fode Diallo i pels dos Gerards de la plantilla. Entre els tres van fer vuit dels nou gols. Aitor Martínez va inaugurar l’electrònic (1-0, min 15) i després els tres grans golejadors van fer la resta. Fode Diallo i Gerard Majoral van fer un ‘hat-trick’ cadascú i Gerard Mateo un doblet per certificar una bona victòria blaugrana. La Penya Blaugrana Vallirana no va inquietar als blaugrana i l’únic gol del partit el van fer quan el marcador ja era de 4-0. El Barça es manté en vuitena posició i en la propera jornada visitarà al Santfeliuenc (dissabte 7, 11.15h).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut