Barça Femení - Madrid CFF: Segueix la imbatibilitat al Johan Cruyff (5-0)

Barça Femení - Madrid CFF: Segueix la imbatibilitat al Johan Cruyff (5-0)

Abans de l'aturada per seleccions, les blaugranes assoleixen el catorzè triomf com a locals. El dinovè al capdamunt de la Lliga Iberdrola

Mes nou, dinàmica triomfal vella. La condició d'inexpugnabilitat del Johan Cruyff s'ha mantingut. En la jornada 22 davant el Madrid CFF, el Barça Femení ha construït la victòria número 14, l'onzena a la Lliga, com a local (5-0). Jennifer Hermoso (3), Vicky Losada i Van der Gragt han firmat els gols d'un partit de govern blaugrana. D'aquesta manera, el Barça deixa pas a l'aturada de seleccions liderant la classificació amb 59 punts. 

Llums per a Alexia Putellas. L’11 blaugrana ha rebut un reconeixement per part del Club per haver disputat 300 partits amb el primer equip culer. I, seguidament, després ha calibrat les seves botes amb un xut. Crnogorčević l'ha emulat. Dues accions ofensives en l'alba d'un partit de sinergia barcelonista. Perquè, de nou, al Johan Cruyff les de Lluís Cortés han exercit de tecnòcrates de la pilota davant un elenc centrat a defensar. 

Graham, màxima assistent i Jennifer, pitxitxi de la Lliga

Amb Mariona Caldentey, per l'esquerra, i amb Caroline Graham, per la dreta, buscant les escletxes foranes, el Barça ha trobat el camí de la celebració. En l'1-0, l'extrem noruega ha connectat amb Jennifer Hermoso. Amb un toc de primeres, la madrilenya no solament ha obert l'electrònic, sinó que també s'ha convertit en la màxima golejadora de la Lliga Iberdrola. Aquesta diana número 21, que en la segona part mutaria en la 22 i en la 23, li ha permès superar la seva companya Oshoala. En el 2-0, la 16 escandinava, amb 9 assistències en el torneig domèstic, ha trobat Vicky Losada, que, de cap, ha engrandit l'avantatge culer. 

Una distància curta pel control barcelonista i per les ocasions que han vist els tres pals d'Ulloa, que encara deuen estar tremolant pel xut de Crnogorčević. Una intranquil·litat que no ha experimentat la porteria de Sandra Paños. La 1 blaugrana s'ha mostrat segura en les dues úniques accions en què ha intervingut. D'aquesta manera, i una jornada més, ha exemplificat la seva figura de portera menys golejada a la Lliga -solament ha encaixat cinc en 19 partits.

Certifiquen el 14è triomf com a locals

La voracitat d'un equip dissenyat per guanyar i guanyar no s'ha aturat en la segona part. La dorsal del Barça ha allargat la diferència culer sobre el Madrid CFF (3-0, min 50 i 4-0, min 72) i la seva llista anotadora. Amb Hamraoui, Vicky Losada, substituïda per Aitana, i Alexia, que ha deixat el seu lloc a Patri, a la sala de màquines, les barcelonistes han continuat governant el matx. L'alta pressió per recuperar ràpidament el preuat objecte rodó ha estat un dels altres arguments per copar les estadístiques de la possessió del matx.

En conseqüència, el resultat no ha perillat en cap moment i el xiulet final ha arribat amb el definitiu 5-0 de Van der Gragt. Una victòria que ha permès allargar la imbatibilitat al Johan Cruyff (14 partits en total, 11 a la Primera Divisió) i sumar 59 punts (19 victòries i dos empats) al capdamunt de la classificació de la Lliga Iberdrola. Un pas triomfal que el Barça Femení intentarà reprendre d'aquí a dues setmanes contra el Llevant, després de la llarga aturada internacional.   

FITXA DEL PARTIT 

Barça, 5
Madrid CFF, 0

Barça: Paños, Marta Torrejón (Leila, min 63), Mapi, Van der Gragt, Crnogorčević, Losada (Aitana, min 66), Hansen (Candela, min 57), Hamraoui, Alexia (Patri, min 70), Mariona i Jennifer Hermoso
Madrid CFF: Ulloa, Jang Selgi, Antonia, Mari, Moe Wold, Silvia, Chikwelu, Yasmin (Marie-Aurelle Awona, min 66), Analu (Bruna, min 59), Valeria (Mellado, min 55) i Laurita (Catalá, min 74)

Gols: 1-0, Jennifer Hermoso (min 21); 2-0, Vicky Losada (min 30); 3-0, Jennifer Hermoso (min 50); 4-0, Jennifer Hermoso, (min 72); 5-0, Van der Gragt (min 94)

Àrbitre: Fernández Ceferino

Assistència: 3.365 espectadors

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut