Barça B – Cajasur BM (37-24): Exhibició del segon equip

Barça B – Cajasur BM (37-24): Exhibició del segon equip

Els blaugranes dominen tots els aspectes del joc i tornen a guanyar

Amb la bona impressió que va deixar el triomf a Ciudad Real de la setmana passada, els joves de Roi Sánchez tornaven a la Ciutat Esportiva amb l’objectiu de sumar un nou triomf. Ens els primers 30 minuts, el Barça B va aconseguir imposar el seu ritme per anar al descans guanyant per dos gols i, a la segona part, el ritme i l’efectivitat dels joves blaugrana va ser excel·lent i es van emportar un gran triomf.

Ritme blaugrana

El partit s’iniciava amb bones defenses per part dels dos equips i el resultat (5-5), després de 12 minuts de joc, era un exemple del que es veia a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. La igualtat es feia palesa a Sant Joan Despí i cap dels dos equips assolia diferències durant la primera part del primer temps.

La primera escletxa (13-9) favorable al Barça B es veia en el marcador en el minut 23 de la primera part. El ritme era blaugrana i els de Roi Sánchez tenien el partit sota control, imposant el seu ritme i manant al descans per 16 a 14, amb un gol dels andalusos, en el darrer segon.

Efectivitat i encert

A la segona part els blaugranes volien millorar les bones sensacions que havien mostrat en els darrers minuts de la primera part. L’efectivitat a porteria augmentava i el Barça B presentava, amb un 26 a 19 en el minut 43 de partit, les seves credencials al triomf.

El segon equip blaugrana estava en ratxa, defensa, contraatac i atac posicional sortien a la perfecció i, en el minut 46, el 30 a 20 demostrava que el triomf restaria a Sant Joan Despí. Els minuts van anar passant i el Barça B va solidificar un merescut triomf per 37 a 24.

Aquí podeu consultar les dades del Barça B – Cajasur BM (37-24)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut