Logronyo - Barça Femení: Triomf de prestigi a Las Gaunas (0-6)

Logronyo - Barça Femení: Triomf de prestigi a Las Gaunas (0-6)

Un gol de Marta, dos d'Alexia i tres d'Oshoala mantenen les blaugranes invictes al capdamunt de la classificació

El Barça certifica el seu divuitè triomf a la Lliga després de vèncer el Logronyo a Las Gaunas amb el gol de Marta, el doblet d'Alexia i el hat-trick d'Oshoala. D'aquesta manera, les blaugranes superen amb bona nota el primer dels tres partits que disputaran en només vuit dies. 

Monòleg blaugrana. El Barça ha hagut de picar pedra de valent per trobar la recompensa del gol. Mariona, Martens, Hamraoui, amb un xut potent, Oshoala, a l'interior de l'àrea petita, Van der Gragt, a la sortida d'un córner... fins i tot Jenni Hermoso ha pogut inaugurar el marcador, però el seu gol ha estat anul·lat per fora de joc. No ha estat fins passada la mitja hora de partit quan Marta ha obert la llauna, de la mateixa manera que ho va fer en el partit de la primera volta a l'Estadi Johan Cruyff. La  blaugrana, amb la canya a punt, ha caçat una pilota pentinada des del primer pal per enviar-la al fons de la xarxa.

Alexia se suma a la festa

Un cop aconseguit el primer gol, el camí s'ha fet més fàcil. Dos minuts després del primer del matí, Alexia ha situat el 0-2 a Las Gaunas. La de Mollet del Vallès ha definit de primeres una centrada de Mariona des de la banda dreta. Pocs segons abans de marxar al túnel de vestidors, l'avui capitana ha fet pujar el 0-3 a l'electrònic,el seu desè gol a la Lliga, el quinzè en totes les competicions.

Oshoala no falla a la seva cita amb el gol

La nigeriana, que ja ho ha intentat en el primer temps, s'ha posat el gol entre cella i cella. I en la represa, ha aconseguit retrobar-s'hi, després d'una triple ocasió. En el minut 70, novament, la 20 blaugrana ha anotat el 0-5 avançant-se a la portera en una letal centrada de Martens. Ja a les acaballes del partit, Oshoala encara ha tingut temps d'arrodonir el seu partidàs aconseguint el seu particular hat-trick. Un gol que la situa com a màxima golejadora de la competició amb 20 dianes, empatada amb una altra jugadora blaugrana: Jenni Hermoso.

Així doncs, les blaugranes es mantenen al capdamunt de la classificació amb 56 punts i encara invictes. El futbol no s'atura i el pròxim enfrontament de les de Lluís Cortés serà el dimecres 26, contra el Deportivo Abanca (19.00 hores) en el partit corresponent als quarts de final de la Copa de la Reina.

Fitxa tècnica

Logronyo, 0
Barça, 6

Logronyo: Isabel, Nagela, Silvia Ruiz (Asantewaa, min 55), Judith, Ana Velázquez, Ida Guehai (González, min 76), Ana Carol, Raquel, Valderas, Caracas (Leti Méndez, min 67), Pierina (Jade, min 61).
Barça: Paños, Van der Gragt, J. Hermoso (Aitana, min 62), Marta (Candela, min 62), Mariona, Hamraoui, Alexia (Losada, min 55), A. Pereira (Codina, min 65), Crnogorcevi, Oshoala, Martens.
Gols: 0-1, Marta (min 32); 0-2, Alexia (min 34); 0-3, Alexia (min 45); 0-4, Oshoala (min 54); 0-5, Oshoala (min 70); 0-6, Oshoala (min 89).
Àrbitre: Marta Frías Acedo. Targeta groga a la local Daniela i a les blaugranes Hamraoui i Alexia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut