Barça Femení – Sporting Huelva (prèvia): Precedents en ment

Barça Femení – Sporting Huelva (prèvia): Precedents en ment

16.00 h, Barça TV: El líder reprèn la Lliga amb una dinàmica esplendorosa, però davant d’un dels rivals que més l’han compromès en els últims temps

La Primera Iberdrola torna a l’Estadi Johan Cruyff aquest diumenge a la tarda. Després de la Supercopa a Salamanca i dels vuitens de la Copa de la Reina a Huelva, l’equip torna a la Lliga amb un partit a casa precisament davant de l’Sporting Huelva. És l’últim equip que ha vençut en feu culer, de fet, l’únic que ho va aconseguir en tota la temporada passada, en un resultat que va ser decisiu per resoldre el títol.

I és que l’Sporting de Huelva, malgrat ocupar sempre la part mitjana o baixa de la taula, ha estat un rival compromès per al Barça en les darreres campanyes.

Així, les de Lluís Cortés arribaran a la cita sense refiar-se’n, però pletòriques de moral després de les actuacions recents. Precisament, l’equip oferirà a l’afició la Supercopa d’Espanya obtinguda brillantment fa una setmana. Tots els espectadors s’hi podran fotografiar a l’esplanada de la Tribuna de l’Estadi Johan Cruyff des de l’hora d’obertura de portes del recinte (15.00 h) fins a l’inici del matx. També pot ser el partit número 300 d'Alexia Putellas amb el Barça.

En aquesta ocasió, el cos tècnic culer recupera Kheira Hamraoui, amb l’alta mèdica. Les úniques baixes per lesió seran les laterals esquerranes Melanie Serrano, Leila Hamraoui i Andrea Falcón.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut