Venda d'entrades per al Clàssic de Madrid

Venda d'entrades per al Clàssic de Madrid

Per aquest partit, la compra estarà condicionada a la disponibilitat d'entrades i en cas de superar-se l'oferta de localitats se celebrarà un sorteig

La venda de les entrades per al partit de Lliga que enfrontarà el Real Madrid i el FC Barcelona, el diumenge 1 de març a l’estadi Santiago Bernabéu (21.00 h), comença el dilluns 17 de febrer a les 16.00 hores i finalitzarà el dijous dia 20 a les 19.00 h.

Els socis del Barça disposen de 340 entrades per aquest partit, a un preu de 120 € i estaran situades a la zona destinada a l’afició visitant. La xifra d'entrades dirigides als socis segueix el repartiment habitual que fa el Club, amb un 85% del total per a socis i penyistes (d'aquestes es destinen un 80% a socis i un 20% a penyistes) i un 15% a compromisos del club.

Cada soci pot demanar una entrada, i es poden agrupar fins a quatre socis a cada petició, i amb una mateixa targeta de crèdit i/o dèbit no es podran pagar més de vuit entrades.

Compra condicionada a disponibilitat d’entrades

Per aquest partit, la compra estarà condicionada a la disponibilitat d’entrades, i en cas que la reserva d’entrades superi l’oferta de localitats, se celebrarà el divendres 21 de febrer un sorteig entre tots els socis que hagin adquirit entrades per assignar les localitats disponibles.

Els socis agraciats amb assignació directa, o els agraciats al sorteig, seran degudament informats per part del Club, que també informarà a aquells socis que no hagin estat agraciats en el possible sorteig. Aquests últims rebran una comunicació del Club informant que no disposen d’entrades per al partit i que es procedirà a efectuar-li la devolució de l’import pagat en concepte de reserva d’entrades condicionada a disponibilitat.

Un cop feta la compra no s’admetran modificacions, devolucions i/o cancel·lacions.

Per la seva adquisició en queden exclosos els socis menors de 6 anys, aquells amb quotes de soci impagades i els sancionats per la Comissió de Disciplina. La compra es podrà fer a través de la passarel·la de la web, on caldrà identificar-se amb la clau i el codi personal, al següent enllaç

Recollida d'entrades

Les entrades seran nominals i intransferibles, i les haurà de recollir personalment cada soci a Madrid, prèvia identificació. En el cas dels menors, l'entrada l’haurà de recollir el menor, acompanyat sempre per un dels seus pares o tutors.

La informació de la recollida s’enviarà per correu als socis que tinguin entrada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut