Bartomeu, present en la reunió del Comitè de Competicions de Clubs de la UEFA

Bartomeu, present en la reunió del Comitè de Competicions de Clubs de la UEFA

Aquesta és la segona reunió de la temporada de l’organisme que decideix el format de les competicions europees de clubs

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha participat avui dilluns a Nyon (Suïssa) en la reunió del Comitè de Competicions de Clubs de la UEFA. Es tracta de la primera reunió de l’any, la segona de la temporada, d’aquest organisme que gestiona les competicions de clubs i del qual Bartomeu n’és el vicepresident i en forma part des del novembre del 2016.

En la reunió s’han tractat diversos temes que formaven part de l’agenda del dia i que afecten directament el format i funcionament de les competicions de club continentals com el Financial Fair Play, el nou cicle 2021-2024, al qual s’incorporarà una tercera competició, la UEFA Conference League, o el seguiment dels preparatius de les finals d’aquesta temporada a Istanbul (UEFA Champions League) i Gdansk, Polònia (UEFA Europa League). A la reunió també s’ha seguit debatent sobre el futur de les competicions europees, a partir del 2024.

Abans d’aquesta trobada, Bartomeu ha participat en la reunió del Consell d’Administració de la UCC SA, una companyia subsidiària de la UEFA creada conjuntament per la UEFA i l’ECA, l’Associació Europea de Clubs, i que té com a objectiu assessorar sobre oportunitats comercials en les competicions europees. Juntament amb el president del FC Barcelona formen part de l’òrgan directiu d’aquesta empresa, entre d’altres, Ed Woodward, CEO del Manchester United, i Michael Gerlinger, director jurídic del Bayern Munic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut