Barça - Armani Milà: Victòria treballada al Palau (84-80)

Els culers, amb una gran actuació de Delaney, s'emporten una important victòria per situar-se amb 18-6 a l'Eurolliga

Gran victòria del Barça davant l'Armani Milà (84-80) al Palau Blaugrana. Els de Pesic s'han endut el triomf en un partit molt disputat de principi a fi i mantenen la gran dinàmica europea, situant-se amb 18-6 a l'Eurolliga. Delaney, amb 26 punts i 37 de valoració, ha estat el jugador més destacat del duel i peça clau en la victòria barcelonista.

El matx ha començat de manera favorable per als culers, que ràpidament s'han fet amb el control del marcador amb un Mirotic molt endollat: 9 punts en 8 minuts. Els de Pesic han arribat a vèncer per 11 punts (19-8), però els visitants han escurçat abans del final del primer quart (23-17). Ja al segon quart, Heurtel ha hagut de deixar el matx després de fer-se mal al turmell esquerre, i dos triples seguits dels italians han permès capgirar el marcador (28-30). A més, un parcial de 0-13 del Milà ha situat als visitants a +12 (31-43), però un triple de Claver i una cistella de Delaney han retallat per marxar al descans 9 a sota (36-45).

Igualtat fins al final

Ja al tercer quart, els culers han sortit a per totes i han aconseguit capgirar el marcador amb un Mirotic estel·lar i una exhibició de triples de Delaney (52-50). Els de Pesic han arribat a vèncer de +8 (61-53) però un triple de Sergio Rodríguez ha tornat a ajustar el marcador abans del darrer quart (63-59). Ja al darrer quart, el marcador ha estat un estira-i-arronsa constant entre tots dos equips, amb una diferència mínima i amb qualsevol conjunt amb opcions d'emportar-se el triomf. De nou dos espectaculars triples de Delaney han donat ales als blaugrana, a més de Calver i Kuric, molt endollat en el quart període. Finalment, victòria molt ajustada del Barça (84-80) que permet als de Pesic sumar un nou triomf a l'Eurolliga. Ara, els culers visitaran l'Herbalife Gran Canària el proper diumenge (18.30h).