Arrenca el cinquè Barça Coach Development Program

Arrenca el cinquè Barça Coach Development Program

Un centenar de tècnics del FC Barcelona gaudeix d'aquest curs exclusiu i únic al món que té l’objectiu de reforçar els seus coneixements d’ADN Barça

Les instal·lacions de la Masia de la Ciutat Esportiva Joan Gamper del FC Barcelona acullen des d’avui divendres, 7 de febrer, i fins al 25 de febrer una nova edició del Barça Coach Development Program. Aquest curs exclusiu i únic al món, dirigit pel departament de Metodologia del FC Barcelona, està impartit per autèntics experts en les seves respectives matèries i que lideren aquestes àrees dins del Club.

El Barça Coach Development Program compta amb un centenar d'inscrits que rebran un total de 40,5 hores lectives en sessions de matí i tarda en aquesta cinquena edició. Aquesta formació està dirigida als diferents tècnics de la casa que conformen els departaments de la Barça Academy, el Futbol Formatiu Amateur, Femení i professional, el departament de Scouting del FC Barcelona i els diferents coordinadors de les seccions professionals i amateurs del Club. L'objectiu final és el de poder convertir els tècnics del Barça en els millors entrenadors, educadors i líders.

Paco Seirul·lo

D'aquesta manera, tindran com a ponents autèntics experts de renom que els guiaran dins d'aquest curs en les diferents matèries, com és el cas de la conceptualització metodològica, a càrrec de Duarte Araujo, professor de la Universitat de Lisboa, i Natàlia Balagué, professora catedràtica de Fisiologia de l’INEFC; les visions externes de la metodologia, amb Jordi Clarés, responsable de Metodologia de la SD Eibar, i l’entrenador David Dóniga; la gestió dels equips, a càrrec del pedagog Jesús Guillén, o la taula rodona sobre seccions professionals en la que participaran Andreu Plaza i Edu Castro, tècnics del FC Barcelona de Futbol Sala i Hoquei patins, respectivament. També s’abordaran altres facetes com ara les idees de detecció de talent, nutrició, anàlisi de joc o el projecte internacional Barça Academy.

La inauguració d'aquesta cinquena edició, realitzada aquest migdia a l’Auditori Oriol Tort de la Masia, ha estat presidida pel directiu del FC Barcelona Xavier Vilajoana, que ha parlat de l’estructura organitzativa, i per Paco Seirul·lo, responsable de l'Àrea de Metodologia. Tots dos han donat la benvinguda al centenar de tècnics de l'entitat i els han animat que espremin al màxim aquests dies de formació interna per poder reforçar els seus coneixements d’ADN Barça i convertir-se en uns bons educadors que acompanyin els esportistes en el seu camí en el desenvolupament esportiu i personal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut