Messi iguala els partits de Samitier a la Copa del Rei

Messi iguala els partits de Samitier a la Copa del Rei

La presència del ‘10’ argentí a San Mamés fa que tots dos encapçalin ara la llista de futbolistes amb més presències -75 partits cadascun- a la competició del KO

Lionel Messi ha igualat un registre establert el 1932, fa gairebé 88 anys. En aquest cas, la presència del crac argentí en el partit de Copa contra l’Athletic Club a San Mamés ha suposat la seva 75a participació en un duel de la competició del KO, igualant el registre de Josep Samitier, rècord a la història del FC Barcelona.

Cal recordar que Josep Samitier, futbolista blaugrana del 1919 al 1933, va disputar el seu últim partit de Copa el 19 de juny del 1932. Va ser la final de Copa jugada a Chamartín, també contra l’Athletic Club, amb victòria per als bascos per 1-0.

Per darrere de Lionel Messi i Josep Samitier (75 partits) se situen Andrés Iniesta (73), Vicenç Piera (71) i Xavi Hernández (70) com a futbolistes amb més partits de Copa de la història del Club.

A 11 gols d’un altre rècord

Més enllà dels partits jugats, Lionel Messi es troba a 11 gols d’igualar també el rècord històric de gols a la competició de Copa. Aquesta fita també és propietat de Josep Samitier, autor de 64 dianes. Messi en porta 53, després d'haver superat Kubala (49) durant la temporada passada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut