Repartiment de títols en una magnífica segona edició de la Barça Academy Cup APAC celebrada a Delhi

Repartiment de títols en una magnífica segona edició de la Barça Academy Cup APAC celebrada a Delhi

Els triomfs han estat per a la Barça Escola Barcelona (Sub-9), la Barça Academy Istanbul Beko (Sub-11), la Barça Academy Katsushika (Sub-13) i la Barça Academy Delhi (Sub-15)

La Barça Academy Cup APAC 2020 ha finalitzat a les instal·lacions que la Barça Academy Delhi NCR té al Heritage School de Gurgaon amb un gran èxit organitzatiu. La competició, disputada en quatre categories (Sub-9, Sub-11, Sub-13 i Sub-15) ha acabat amb un repartiment de victòries entre quatre projectes Barça Academy diferents: Barcelona, Istanbul, Katsushika i Delhi.

El torneig de futbol, que aquest any ha celebrat la seva segona edició, estava reservat per a les escoles de futbol que el FC Barcelona té a la regió d’Àsia Pacífic. A més, també s’ha jugat la primera edició de la Barça Academy Cup Índia, exclusiva per a les escoles locals de Delhi, Bombai i Bangalore.

Els jugadors de la Barça Escola Barcelona van ser els clars dominadors del torneig en la categoria inferior, la Sub-9, on es van recuperar de la derrota inicial davant la Barça Academy Nara de la fase de grups per acabar derrotant clarament l’equip nipó a la final. A la categoria Sub-11, el triomf se’l va emportar la Barça Academy Istanbul Beko, que es va imposar per 1-0 a la final jugada contra la Barça Escola Barcelona en un partit molt disputat.

Per la seva part, la Barça Academy Katsushika ha derrotat els seus compatriotes de la Barça Academy Nara a la final de la categoria Sub-13, mentre que a la categoria gran, la Sub-15, el títol va quedar a casa després que la Barça Academy Delhi derrotés el combinat de les Barça Academy de Sidney i Brisbane.

La suma de participants entre ambdues competicions ha superat els 700 esportistes, que des del dijous 30 de gener han gaudit d’unes grans jornades d’esport, cultura i amistat. Entre altres visites, els joves van poder visitar en la jornada del dimecres 29 el Taj Mahal, considerat com una de les set meravelles del món.

Més de 50  projectes de Barça Academy permanents en els cinc continents

La Barça Academy és el model d’escola de futbol propi del FC Barcelona dirigit a nens i nenes, i té com a objectiu principal la formació integral dels seus alumnes. Aquest model d’escola de futbol, exportat a escala internacional, pretén expandir la marca Barça i transmetre la filosofia de treball i els valors del Club a la resta del món.

Les escoles treballen amb un model propi, únic, basat en la metodologia Barça des de les categories inferiors fins al primer equip, amb un estil de joc creatiu i ofensiu i amb una transmissió indispensable de valors: respecte, humilitat, esforça, ambició i treball en equip, amb resultats d’èxit contrastats.

Actualment el FC Barcelona disposa de més de 50 projectes Barça Academy a tot el món, més de 180 campus i 50 clínics, amb presència en 56 països dels cinc continents i la participació de més de 45.000 nens entre les diferents activitats promogudes.

Aquests projectes Barça Academy es divideixen en Barça Escola Barcelona, les Barça Academy Pro a Haikou (Xina), i Nova York (Estats Units), la Barça Residency Academy Arizona (Estats Units) i les Barça Academy que hi ha repartides pels cinc continents.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut