Amistós solidari Barça-Corinthians: el millor Futsal del món

Amistós solidari Barça-Corinthians: el millor Futsal del món

El partit es disputarà al Palau Blaugrana el dimecres 26 de febrer a les 19:30h i la recaptació es destinarà al Projecte Inclusiu per la Diversitat Funcional de La Fundació Barça al barri de Les Corts. Prevenda exclusiva per a socis.

El Barça i el Corinthians, dos dels millors equips del món de futbol sala, s’enfrontaran el proper dimecres dia 26 de febrer al Palau en un amistós solidari amb entrades a la venda a partir dels 3 euros, disponibles a taquilles i venda online a través del web del Club, amb una prevenda exclusiva per a Socis del Club de tres dies. Per aquest partit solidari no tindran validesa els abonaments de Futsal del Palau. 

El preu íntegre de l’entrada, incloses les despeses de gestió, es destinarà com a donació al Projecte Inclusiu per la Diversitat Funcional que la Fundació Barça porta a terme al barri de Les Corts.

Projecte solidari a Les Corts

Els diners recaptats es destinaran al projecte de la Fundació Barça per la inclusió de nens i nenes amb diversitat funcional i risc d’exclusió socioeconòmica al barri de Les Corts. Una iniciativa que s’ha posat en marxa aquest curs i de la qual se’n beneficien un grup d’unes 20 persones. Un projecte que té com a finalitat la integració social a través de l’esport, i més concretament a través de la metodologia FutbolNet, de nens i nenes amb diferents graus de discapacitat. És un extraescolar que té lloc dos dies a la setmana, els dimarts i els dijous, de 18h a 20h, a l’escola Ausias March de la Plaça Comes.

Espectacle Mundial

No només serà un partit solidari. Podria ser perfectament la final del Mundial de Clubs, un partit que comptarà amb la presència dels millors jugadors del món del futbol sala. Les estrelles blaugranes contra els millors jugadors brasilers encapçalats per Matheus, Éder Lima, Higor, Daniel i el porter Tiago. Un espectacle de nivell mundial que es veurà en directe per televisió al Brasil, amb una audència potencial de més de 200 milions de persones, i que tindrà lloc al Palau Blaugrana el proper dimecres 26 de febrer a les 19:30h en el que serà una gran festa de l’esport i la solidaritat.

Prevenda exclusiva per a socis

Aquest dilluns s’activa la venda d’entrades per a l’amistós solidari Barça-Corinthians, amb una prevenda exclusiva per a socis del Club de tres dies. Els socis rebran una comunicació directa amb l’enllaç per comprar l’entrada amb un preu a partir de 3 euros, l'import íntegre de la qual serà donat a la Fundació. Les entrades també estaran disponibles a les taquilles del Club. A partir de dijous, la venda s’obrirà a tothom.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut