Voltregà – Barça: A Sant Hipòlit amb més intensitat que mai

Voltregà – Barça: A Sant Hipòlit amb més intensitat que mai

(20.15 hores, OKLiga.TV) El Barça visita la complicada pista del conjunt osonenc amb l’objectiu de mantenir el bon moment de joc i de forma

Amb el rival dels quarts de final de la Copa ja conegut, el Barça afronta el proper mes de febrer amb la idea de fer-se encara més fort a l’OK Lliga. El primer rival serà el Voltregà Stern Motor, en el duel d’aquest dissabte (20.15 hores, OKLiga.TV). El conjunt blaugrana visitarà Sant Hipòlit de Voltregà amb l’objectiu de mantenir el bon joc i la línia dels duels anteriors. “Estem en un bon moment de forma i estem veient porteria amb claredat, però no podem baixar la guàrdia i hem de tenir més intensitat que mai”.

Edu Castro destaca que no recorda “un partit fàcil a Sant Hipòlit” en els deu anys que porta exercint diferents funcions al primer equip. “És un equip que sempre competeix i, en els dos últims partits a Sant Hipòlit, hem guanyat 0-1 i 2-3”, comenta, subratllant que ara “Manolo Barceló porta més temps treballant amb l’equip i saben molt bé a què juguen”. “Provoquen molt bé les errades, és molt difícil agafar-los al contracop i la seva forma de jugar els fa extremadament complicats”.

L’equip ha realitzat aquest divendres l’últim entrenament de la setmana per afrontar un duel en que “no podem cometre errors”. Així ho expressa el capità Aitor Egurrola, destacant que “el Voltregà sempre ens posa les coses molt difícils, tant al Palau com a Sant Hipòlit”. En el darrer partit a la seva pista, el Reus va imposar-se per un ajustat (2-3). I el Liceo també va guanyar per la mínima (1-2). “La concentració serà clau perquè és un equip que no ens deixarà tenir gaires ocasions”, conclou Egurrola. Els àrbitres del duel seran Ángel Tavera i David Godia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut