Venda d'entrades per al partit de Copa al camp de l'Athletic

Venda d'entrades per al partit de Copa al camp de l'Athletic

Els socis poden adquirir les seves entrades per al partit de Bilbao del dijous 6 de febrer, a partir d'aquest dissabte dia 1 a les 10.00 h i fins al dilluns dia 3 a les 13.00 hores

La venda de les entrades per al partit de quarts de final de la Copa del Rei que enfrontarà l'Athletic i el FC Barcelona, el dijous 6 de febrer a l’estadi San Mamés de Bilbao (21.00 h), comença aquest dissabte 1 de febrer a les 10.00 hores i finalitzarà el dilluns dia 3 a les 13.00 h, o fins que s’exhaureixin les 391 entrades disponibles.

Cada soci pot demanar una entrada, i es poden agrupar fins a quatre socis a la petició. El preu és de 55 euros, i les localitats estaran ubicades a la zona visitant.

Un cop feta la compra no s’admetran modificacions, devolucions i/o cancel·lacions.

Per la seva adquisició en queden exclosos els socis menors de 6 anys, aquells amb quotes de soci impagades i els sancionats per la Comissió de Disciplina. La compra es podrà fer a través de la passarel·la de la web, on caldrà identificar-se amb la clau i el codi personal (link de compra a sota d’aquest text).

Les entrades seran nominals i intransferibles, i les haurà de recollir personalment cada soci a Bilbao, prèvia identificació. La informació de la recollida s’enviarà per correu als socis que hagin comprat l’entrada.

Viatges de FC Barcelona Desplaçaments

Per assistir a aquest partit, FC Barcelona Desplaçaments ofereix als socis, membres del carnet de compromís i penyistes, dos tipus de viatge. Un d'anada i tornada amb autocar, a un preu de 43€ per als socis i 55€ per penyistes i carnet de compromís, i una segona opció amb avió i una nit d'hotel, a un preu de 193€ pels socis i 228€ per penyistes i carnet de compromís. A aquests preus del viatge, cal afegir el cost de l'entrada.

PROGRAMA I COMPRA DELS VIATGES DE FC BARCELONA DESPLAÇAMENTS

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut