L'Athletic Club, el rival a quarts de Copa

L'Athletic Club, el rival a quarts de Copa

L'eliminatòria es disputarà a partit únic el dijous 6 de febrer a San Mamés (21.00 h)

El Barça ja coneix el proper rival de Copa. Els culers es veuran les cares amb l'Athletic Club als quarts de final de la competició copera, després d'haver eliminat el Leganés als vuitens de final (5-0) i l'Eivissa als setzens (1-2). L'eliminatòria es disputarà a partit únic a San Mamés el dijous 6 de febrer (21.00 hores). En aquesta edició del KO, els de Garitano s'han desfet d'Elx (als penals) i de Sestao (0-4).

Aquest duel de quarts es jugarà entre els partits de Lliga contra el Llevant (diumenge 2, 21 hores) i el Betis (diumenge 9, 21 hores).

La resta d'eliminatòries són Reial Madrid - Reial Societat; Granada - València; i, Mirandés - Vila-real.  

Un rival recurrent en el torneig del KO

Aquest serà, doncs, el segon duel contra el conjunt basc aquesta temporada, després del partit de la primera volta a la Lliga també a San Mamés. Llavors, els culers van perdre per 1-0; els locals van segellar la victòria en els últims sospirs de partit amb el gol d'Aduriz. Pel que fa als precedents a la Copa, Athletic Club i Barça firmaran el número 30. El darrer data el curs 2016/17, quan els blaugranes van imposar-se als bilbaïns en els vuitens de final per un global de 4-3.

Quique Setién: "Serà una eliminatòria molt igualada"

Entrenament de recuperació

Un cop superats els vuitens de final de la Copa del Rei a partit únic amb una golejada al Camp Nou contra el Leganés (5-0), la plantilla de Quique Setién ha tornat als entrenaments pensant ja en el duel de Lliga contra el Llevant, també al Camp Nou, i amb un ull al sorteig de quarts de final de Copa d’aquest divendres a les 13 hores. A les 11 hores, l’equip s’ha entrenat al camp 2 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb els jugadors disponibles del primer equip, on els jugadors que van jugar davant el Leganés han fet treball de recuperació post partit. També han entrenat Iñaki Peña, Sergi Puig, R. Araujo, Monchu, Riqui Puig i Ansu Fati del Barça B. A més, el francès O. Dembélé segueix amb el seu procés de recuperació fent part de la sessió amb l’equip.

El proper entrenament serà aquest dissabte a les 11 hores, després de la qual el tècnic Quique Setién sortirà en roda de premsa a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut