Acord amb l'SC Braga per al traspàs de Trincão

Acord amb l'SC Braga per al traspàs de Trincão

El jugador s’incorporarà a la disciplina blaugrana el dia 1 de juliol del 2020

El FC Barcelona i l’SC Braga han arribat a un acord per al traspàs del jugador Francisco Trincão, que s’incorporarà a la disciplina blaugrana el dia 1 de juliol del 2020. 

El cost de l’operació és de 31 milions d’euros i el jugador signarà contracte amb el Club per a les pròximes cinc temporades, fins al final del curs 2024/25, amb una clàusula de rescissió de 500 milions d’euros.

 Joventut i talent per a la davantera

Francisco Trincão, de 20 anys, va néixer el 29 de desembre del 1999 a Viana do Castelo (Portugal). Va iniciar la seva carrera a les categories inferiors del Vianense i el Porto, fins que va arribar a les files de l’Sporting de Braga. El 28 de desembre del 2018 va debutar amb el primer equip del conjunt portuguès, en un partit de Copa de la Lliga davant el Vitoria FC, i des de llavors, ha seguit amb la seva progressió fins a assentar-se al primer equip.

Des del seu debut, Trincão ha disputat 29 partits amb el primer equip del Braga, en els quals ha anotat 3 gols (dos a la Lliga i un a l’Europa League). Aquesta temporada s’ha consagrat com un jugador important al conjunt portuguès i ha disputat un total de 21 matxs, en què ha marcat tres gols i ha repartit sis assistències.

Quant a la selecció, l’extrem ha participat amb la selecció portuguesa sub-18, la sub-19, la sub-20 i actualment juga amb la sub-21. Amb la sub-19 es va proclamar campió de l’Eurocopa sub-19 el 2018 i va ser, a més, el màxim golejador del torneig (5 gols) i el màxim assistent (3).

Extrem hàbil amb bona cama esquerra

Pel que fa a l’estil de joc, el jove portuguès pot jugar a qualsevol posició de la davantera, tot i que especialment ho fa com a extrem, tant a la dreta a cama canviada (és esquerrà) com a banda esquerra. Es tracta d’un jugador ràpid i molt hàbil que disposa d’una gran tècnica a la seva cama esquerra, amb una bona visió de joc i facilitat per repartir assistències, a més d’un bon xut. El nou jugador blaugrana a partir de l'1 de juliol també disposa d’un molt bon regat que li permet ser imprevisible per a les defenses rivals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut