Naulover vestirà les jugadores del Barça Femení

Naulover vestirà les jugadores del Barça Femení

La marca de moda catalana es converteix en el primer patrocinador oficial de roba de carrer del primer equip de futbol femení, que vestirà les seves propostes en els desplaçaments

El FC Barcelona i Naulover han signat un nou acord de patrocini per a les properes dues temporades i mitja, amb què la marca de moda catalana es converteix en partner del Barça Femení en la categoria Roba Prêt-à-Porter Oficial del FC Barcelona Femení. Es tracta d’una aliança pionera pel Club, ja que és la primera vegada que l’equip compta amb un patrocinador encarregat de vestir a les jugadores fora dels terrenys de joc.

L’acord s’ha oficialitzat amb un acte celebrat a l’Estadi Johan Cruyff, inaugurat el passat estiu i on actualment les jugadores de Lluis Cortés disputen els seus partits oficials. En aquest acte hi han participat Maria Teixidor, directiva responsable del futbol femení del FC Barcelona, i Carme Noguera, CEO de Naulover. Així mateix, durant la trobada Teixidor ha fet entrega de la samarreta oficial de la temporada 2019/20 a la responsable de Naulover.

Amb aquesta aliança, el Barça femení i els cos tècnic vestiran les propostes de Naulover en els seus desplaçaments en les competicions de Lliga, Lliga de Campions, Copa de la Reina i en les finals de competició que disputi l’equip.  

L’acord entre el Barça Femení i Naulover ha estat possible gràcies a una sèrie de valors comuns, ja que ambdues entitats busquen assolir l’excel·lència en els seus respectius camps a través de l’esforç, el treball en equip i el respecte. Així mateix, aquesta col·laboració dona un nou impuls al projecte del Barça Femení, i reforça així l’aposta realitzada per  la Junta Directiva a l’inici del seu mandat per a la promoció i el desenvolupament de l’esport femení. Una aposta que va permetre, a l’estiu de 2015, la professionalització del primer equip del Barça Femení, que en aquests anys ha aconseguit ser un referent en el futbol del país. Uns anys en què, a més, s’han obtingut èxits molt importants, entre els quals destaquen quatre títols de Lliga i sis copes de la Reina, a més d’haver estat finalistes en la Lliga de Campions l’any passat.

Declaracions de Maria Teixidor, directiva responsable del futbol femení del FC Barcelona

“Ens enorgulleix donar la benvinguda a Naulover com a partner del Barça Femení. Ens fa especial il·lusió aliar-nos amb una marca reconeguda per la seva qualitat i excel·lència i iniciar un nou camí juntes que ens permetrà seguir consolidant l’aposta del Club per la promoció i el desenvolupament de l’esport femení. Es tracta, a més, del primer patrocinador de roba de carrer que haurà tingut el nostre primer equip femení i suposa, per tant, una nova passa en l’objectiu d’equiparar l’esport femení amb el masculí”.

Declaracions de Carme Noguera, CEO de Naulover

“Per a nosaltres és un plaer col·laborar en el projecte del Barça Femení. Nosaltres també som una empresa eminentment femenina i catalana i, per tant, és un honor participar en l’objectiu d’equiparar l’esport femení amb el masculí. Ser pioners en aquesta aliança, compartir aquesta experiència amb el FC Barcelona ens és un repte molt enriquidor”.

Sobre Naulover

Naulover és una marca de roba fundada l’any 1957 amb disseny i fabricació a Barcelona, que ha anat creixent fins al punt actual en què compta amb 130 treballadors directes i 500 d'indirectes, defensant així la sostenibilitat, la qualitat, el medi ambient, l'slowfashion i el disseny de km 0.

Actualment, la firma de moda exporta una gran part de la seva producció com a part de la seva internacionalització, i està present en països com Itàlia, Bèlgica, Portugal, França, Alemanya a nivell europeu i també a països com els Emirats Àrabs, Estats Units, Xina i Mèxic. A l'estat espanyol disposa de boutique pròpia a Barcelona, amb 400 punts de venda multimarca, i 90 córners a El Corte Inglés.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut