Abel Ruiz marxa a l'SC Braga

Abel Ruiz marxa a l'SC Braga

El davanter valencià jugarà cedit fins el 30 de juny i el club portuguès executarà l’opció de compra obligatòria de 8 milions d’euros una vegada finalitzi la cessió

El FC Barcelona i l’SC Braga han arribat a un acord per a la cessió del jugador Abel Ruiz fins al 30 de juny del 2020. Una vegada finalitzat aquest període de cessió, el club portuguès executarà l’opció de compra obligatòria de 8 milions d’euros. Tanmateix, el FC Barcelona es reserva una opció de recompra del jugador.

La seva trajectòria al Barça

Abel Ruiz, de 18 anys, va arribar al Barça l’any 2012 procedent del València. L’Infantil B va ser el seu primer equip a la Masia. El davanter valencià va ser campió de Lliga amb l’Infantil A, el Cadet A i el Juvenil A del FC Barcelona, equip amb qui es va proclamar campió de la segona UEFA Youth League, marcant un gol a la final contra el Chelsea. Al Barça B, Abel Ruiz ha jugat un total de 68 partits i ha marcat 9 gols en tres temporades i ha jugat un partit amb el primer equip.

El FC Barcelona expressa públicament el seu agraïment a Abel Ruiz pel seu compromís i la seva dedicació i li desitja molta sort i èxits en el futur.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut