Sergi Arranz, un MVP de cap a peus

Sergi Arranz, un MVP de cap a peus

El col·locador blaugrana fa valoració de la temporada després d’haver rebut el seu quart MVP en una Copa Príncep, títol que el Barça va aconseguir fa unes setmanes

“Per mi, l’MVP ho som tots”, assegura Sergi Arranz, col·locador del Barça de Voleibol. El jove blaugrana ha sumat recentment el seu quart premi MVP en una Copa Príncep, títol que el conjunt català va sumar ara fa unes setmanes en superar al Tarragona a la final.

“Estic molt agraït e il·lusionat pel premi, però també agraït als companys, per facilitar-me les coses. És un esport d’equip i això fa que l’MVP sigui tant meu, com dels meus companys”, apunta el barceloní. La bona voluntat, la humilitat i la gratitud són característiques necessàries per a descriure a Sergi Arranz. Segurament per això, la seva posició dins la pista és la de col·locador: aquell que treballa perquè els altres es llueixin amb les rematades més espectaculars.

Quart MVP

El d’aquest any és el seu quart premi de millor jugador d’aquesta competició, el segon vestint la samarreta del Barça (en va sumar dos més amb el CV Mundet). Tot i portar més d’una dècada en el món del voleibol, la sorpresa encara el va envair en el moment de recollir la pilota daurada: ma al front i paraules d’agraïment, abans de compartir el premi amb tot l’equip.

“Sempre fa il·lusió guanyar un MVP, la prioritat, òbviament, és guanyar el títol, però això és un premi que s’agraeix i que motiva molt quan portes tant de temps en aquest esport i veus que et valoren la feina feta”, destaca el 10 del Barça.

Objectiu: l’ascens

Pel que fa a la resta de la temporada, Arranz no dubte en reconèixer que l’objectiu del Barça voleibol ha de ser l’ascens. “Un dels motius pels quals vaig dir que sí al Barça aquesta temporada va ser, entre d’altres, perquè m’agradaria retornar a l’equip on es mereix estar: a la Supelliga”, sentència el blaugrana que fa una valoració positiva de l’equip i del seu joc a nivell individual: “fa temps que no em sentia així de bé”.

Ara per ara, el Barça va pel bon camí: líders e invictes després de 14 jornades.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut