De Jong: “Volem guanyar tots els títols”

De Jong: “Volem guanyar tots els títols”

El migcampista blaugrana ha parlat en un acte celebrat aquest dijous a la botiga Nike de les Rambles on s’ha estrenat la nova samarreta d’escalfament

Aquest dijous ha estat la presentació de la nova samarreta d’escalfament del FC Barcelona en un acte que ha tingut lloc a la Nike de les Rambles i ha comptat amb la presència del migcampista blaugrana Frenkie De Jong. L’holandès ha aprofitat l’acte per parlar de l'actualitat blaugrana, assegurant que “volem guanyar tots els títols”. “Tothom vol guanyar la Champions però també volem la Lliga i la Copa, lluitarem per tots els títols”, ha afegit.

A més, De Jong ha parlat sobre la seva posició al camp: “Quan vaig començar a jugar ho vaig fer com a migcampista, igual que el meu pare. M’agrada aquesta posició perquè toques més la pilota, és on sempre he jugat”. També  ha recalcat que “el més important és gaudir fent el que fas, però també és molt important el treball i l’esforç, anar millorant sempre a poc a poc”.

Quant a la seva adaptació al Barça ha explicat: “Estic bé i adaptat però sé que encara ho puc fer millor. He d’anar millorant a poc a poc per estar encara millor. Adaptar-se al joc del Barça és fàcil perquè el de l’Ajax és semblant. Al Barça els migcampistes poden lluir les seves qualitats, és una motivació més per jugar aquí”.  

Finalment, De Jong també ha assegurat que “és com un somni jugar partits tan importants al Camp nou amb tanta gent”, i pel que fa a l’estil, recalca: “El Barça sempre intenta jugar amb el mateix estil, amb la possessió i la pilota, tot i que cada entrenador afegeix algun detall”.

Cal recordar que justament aquest dijous es compleix un any exacte des que el FC Barcelona va anunciar el fitxatge de De Jong, tot i que no va ser presentat fins uns mesos després per passar a formar part de la plantilla blaugrana al curs 2019/20. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut