Reno, nou partner oficial del Barça d’hoquei patins

Reno, nou partner oficial del Barça d’hoquei patins

La marca esportiva especialitzada en productes d’hoquei es converteix en patrocinador de l’equip blaugrana durant dues temporades, fins al 30 de juny del 2021

El Barça i Reno han signat un nou acord de patrocini per a dues temporades, fins al 30 de juny del 2021, amb què la firma catalana especialitzada en productes d’hoquei i patinatge artístic es converteix en ‘Partner Oficial del Barça d’Hoquei Patins’ i ‘Stick Oficial del Barça d’Hoquei Patins’.

L’acord s’ha oficialitzat amb un acte a la Llotja Presidencial del Palau Blaugrana i ha comptat amb la participació de Josep Ramon Vidal-Abarca, directiu del FC Barcelona, i Josep Vigueras, director de Reno. Un acte en què el Barça ha volgut celebrar aquesta nova aliança regalant la samarreta de l’equip 2019/20 mentre que, per part seva, Reno ha regalat al representant blaugrana un estic d’hoquei.

Amb aquest nou acord, la marca catalana es converteix, a més, en el proveïdor exclusiu per a tots els equips d’hoquei patins del Club. Així mateix, Reno comptarà, entre altres actius, amb drets d’associació de marca, i presència tant en el camal dels pantalons de l’equip d’hoquei patins del Barça com en diferents espais del Palau Blaugrana en dies de competició.

Durant més de setanta-cinc anys, Reno ha estat present en les pistes esportives de tot el món dedicades a la pràctica de l’hoquei, destacant per la qualitat dels seus productes. Un fet que li ha permès posicionar-se com una de les firmes de referència en aquesta disciplina i que l’ha portat a ser coneguda com “la marca dels estics”.

Declaració de Josep Ramon Vidal-Abarca, directiu del FC Barcelona

“Reno és una firma de reconegut prestigi i amb una marcada personalitat, igual que el nostre equip. Així mateix, ens uneixen una sèrie de valors compartits com la humilitat, l’esforç, el respecte i el treball en equip. Per tot això, ens enorgulleix poder donar-los la benvinguda en aquest camí que iniciem, amb una aliança que contribuirà a seguir fent créixer el projecte Barça”.

Declaració de Josep Vigueras, director de Reno

“Per l’empresa Reno, és un honor i plaer, fer un acord de patrocini dues temporades més, després d’una llarga col·laboració amb el Club. Per Reno, és un privilegi aquesta unió de prestigi per part de les dues entitats. Desitgem els millor èxits esportius al Barça”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut