El dibuixant Fer dona al Barça la seva obra amb temàtica blaugrana

El dibuixant Fer dona al Barça la seva obra amb temàtica blaugrana

El president Bartomeu i l’il·lustrador signen el conveni de cessió definitiva d'uns dibuixos que es poden veure al Museu, amb originals exposats o a través de pantalles

Josep Maria Bartomeu i el dibuixant Josep Antoni Fernández, Fer, han signat aquesta tarda el conveni pel qual aquest reconegut humorista gràfic cedeix de manera definitiva al FC Barcelona els seus dibuixos i vinyetes vinculats al Barça. A l’acte de signatura també hi ha assistit Teresa Basilio, delegada de Cultura del FC Barcelona.

Gràcies a aquest acord, el dibuixant lliura al Club al voltant de 500 dibuixos, així com tots els drets d’explotació relatius a aquestes obres, incloent-hi el dret de reproducció, distribució i comunicació pública.

Emmarcat també dins d’aquest d’acord de cessió, el Museu del Barça compta des del mes de setembre passat amb una exposició temporal que dedica al dibuixant Fer, on es poden veure diversos originals de l’autor, alhora que dues grans pantalles mostren als visitants les prop de 500 il·lustracions de temàtica blaugrana signades per Fer que han estat donades al Club. 

Aprofitant aquest acte, Fer ha lliurat al Club un cartell que ha creat especialment en commemoració del 120è aniversari del FC Barcelona.

Josep Antoni Fernández, Fer, és un dels humoristes gràfics més importants del nostre país, que ha publicat la seva obra a diversos mitjans com a les revistes El Papus o El Jueves, i des de fa anys en vinyeta diària a ElPunt/Avui.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut