L'Atlètic de Madrid, rival del Barça en la Supercopa femenina

L'Atlètic de Madrid, rival del Barça en la Supercopa femenina

El 6 de febrer, les de Lluís Cortés disputaran la semifinal d'una competició que, com en el cas del futbol masculí, estrena el format d'una final four que es jugarà a Salamanca

El Barça ja coneix les seves rivals de cara a les semifinals de la nova Supercopa d'Espanya, que es disputarà a l'estadi Helmántico de Salamanca: l'Atlètic de Madrid. Les de Lluís Cortés s'enfrontaran a les matalasseres en la segona semifinal, que es disputarà el dijous 6 de febrer. En cas de classificar-se, les blaugranes disputarien la final el diumenge 9 de febrer, contra el rival sorgit del Reial Societat - Llevant. L'enfrontament entre txuri-urdin i granotes es jugarà el dimecres 5 de febrer.

Com en el cas del futbol masculí, la RFEF també ha optat pel format de final four per la primera Supercopa femenina. Salamanca acollirà el Barça com a segon classificat de la passada temporada a la Primera Iberdrola. L'Atlètic de Madrid la disputarà com a campió de Lliga i la Reial Societat com a campió de la Copa de la Reina. En el seu cas, el bitllet del Llevant correspon a la tercera plaça en la passada Lliga, ja que les matalasseres van ser les subcampiones de Copa.

Quatre enfrontaments en dos mesos

Barça i Atlètic de Madrid es veuran les cares quatre vegades en dos mesos. A més a més de la semifinal de la Supercopa, blaugranes i blanc-i-vermelles jugaran partit de Lliga el diumenge 26 de gener, ja en la segona volta de la competició. Catalanes i madrilenyes també s'enfrontaran en els quarts de final de la Champions League; l'anada a domicili, el dimecres 25 de març, i la tornada, al Johan Cruyff, el dimecres 1 d'abril.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut