El Cadet A guanya el derbi i és més líder

El Cadet A guanya el derbi i és més líder

El conjunt de Sergi Milà se situa cinc punts per sobre de l’Espanyol a la Lliga i compta els seus partits per victòries

MERCANTIL CE A - JUVENIL B

Triomf de prestigi (0-1)

Gran victòria del Juvenil B en un dels camps més complicats de la lliga, per les dimensions del terreny de joc i l’ambient que s’hi respira. Els blaugranes van doblegar per 0-1 el Mercantil a domicili, un equip instal·lat en la zona còmode de la classificació. Amb aquest triomf, els d’Òscar López s’asseguren una setmana més el liderat de la lliga Nacional; ara sumen 38 punts. El partit va començar de la millor manera quan Joan González va avançar el Juvenil B al primer minut de joc (0-1, min 1). Malgrat tot, aquest va ser l’únic gol d’un matx que es va acabar resolent per la mínima. Diumenge vinent, 19 de gener, els culers visiten el camp de la Damm, que ocupa la zona noble de la taula.

CADET A - RCD ESPANYOL

Derbi de color blaugrana (2-1)

El Cadet A és més líder. El triomf en el derbi davant l’Espanyol, segon classificat, permet als de Sergi Milà tenir un coixí de cinc punts respecte els blanc-i-blaus a la Divisió d’Honor. Marc Jurado va fer el primer gol de l’enfrontament a la mitja hora de joc (1-0, min 36), però el Barça no va poder ampliar l’avantatge fins ben avançada la segona meitat, amb una diana de Diego Almeida (2-0, min 72). L’àrbitre va xiular un penal a favor de l’Espanyol poc després que va significar el 2-1, que li va permetre tenir alguna opció de puntuar fins al final. El marcador, però, ja no es va moure i el conjunt blaugrana segueix invicte aquesta temporada: 14 victòries en 14 partits. En la propera jornada, el Cadet A visitarà dissabte 18 el camp del Gimnàstic Manresa.

MARIANAO POBLET UD A - CADET B

El Cadet B imposa la seva llei (0-4)

Any nou, però mateixos resultats per al Cadet B. Els jugadors de Marc Serra van aconseguir vèncer al camp del Marianao Poblet, equip de la part baixa, gràcies a quatre gols: dos en cada part. Gerard Hernández va avançar els blaugrana gràcies a un gol des del punt de penal (0-1, min 22) i Ricard Pulido va anotar el segon en un moment clau del partit: just en la darrera jugada abans del descans (0-2, min 45). En la segona meitat, el protagonisme va ser per a Iker Bravo, que va fer les altres dues dianes del Cadet B en un obrir i tancar d’ulls (0-3, min 60 ; 0-4, min 63). Amb aquests dos gols, Iker se situa màxim golejador de la competició amb un total de 10. Els de Marc Serra es mantenen líders en solitari i dissabte 18 rebran la Floresta, també instal·lat en la zona noble.

INFANTIL A - ATLÈTIC SEGRE

Maneta per encetar l’any (5-0)

L’Infantil A rebia el Segre, cinquè classificat, en el primer partit del 2020. Els blaugrana van resoldre el partit per la via ràpida gràcies a un ‘hat-trick’ d’Hugo Alba, màxim golejador de la Divisió d’Honor Infantil (1-0, min 22; 2-0, min 29; 3-0, min 35). El Barça no es va veure inquietat i va imposar el seu domini durant el partit. En dos minuts van arribar les altres dianes de l’Infantil A, obra d’Adrián Simon (4-0, min 45) i d’Adam Aznou (5-0, min 46). Els de David Sànchez mantenen el mínim avantatge d’un punt respecte l’Espanyol. Diumenge 19 l’equip visitarà el Jàbac i Terrassa.

CAMBRILS UNIÓ A - INFANTIL B

Solvència a domicili (0-3)

Nova victòria dels nois d’Albert Puig, que lideren el Grup 1 de la lliga Preferent amb un punt de marge sobre el Gavà. Els blaugranes visitaven el Cambrils Unió amb l’objectiu d’endur-se els 3 punts a domicili davant un rival de la part baixa de la classificació. La primera pedra la va posar Pau Cubarsí, que va obrir la llauna passats els primers vint minuts de joc (0-1, min 23). Poc després Guillem Víctor va posar la rúbrica, ampliant l’avantatge culer amb el segon gol (0-2, min 29). Per arrodonir-ho i posar la cirereta, Lamine Yamal va fer la tercera i definitiva diana per tancar 10 minuts esplèndids i sentenciar el partit des del punt de penal (0-3, min 34). La Floresta serà el proper rival de l’Infantil B, que visitarà la Ciutat Esportiva Joan Gamper el proper diumenge 19 de gener.

SANT ANDREU UE B - ALEVÍ A

Comencen el 2020 imparables (0-7)

Res ha canviat amb l’estrena d’any. Els de Jordi Pérez han tornat de vacances amb la mateixa fam de victòries amb la que van tancar el 2019 i van signar una nova golejada per seguir amb el ple de victòries i el còmode liderat del Grup 1 de la lliga Preferent. Els blaugranes visitaven un rival de la part baixa de la taula: un Sant Andreu que es va endur 7 gols. Antonio Fernández va començar el matx endollat i va signar un doblet en el primer quart d’hora de joc (0-1, min 6; 0-2, min 14). Jaume Gabriel en va prendre exemple i va calcar-ho per aconseguir el tercer i quart davant els quadribarrats (0-3, min 20; 0-4, min 22). Antonio Fernández va aconseguir el hat-trick per fer pujar la maneta a l’electrònic (0-5, min 32). Arnau Marés (0-6, min 41) i Samakou Nomoko (0-7, min 44) van sentenciar la golejada. Dissabte 18 de gener, el Sant Joan Despí visitarà la Ciutat Esportiva Joan Gamper en la 14a jornada del campionat.

ALEVÍ B - SANT ANDREU UE A

Set i partit (6-1)

Gran triomf de l’Aleví B contra el Sant Andreu. L’inici del duel va ser molt mogut. Aymar Llanas va avançar els blaugranes pràcticament en la primera acció (1-0, min 2) i el Sant Andreu va igualar en la següent jugada. Aquest resultat es va mantenir una bona estona, però els d’Èric Campos van posar la directa i en nou minuts van fer tres gols que van encarrilar el matx. Jan Ferrer amb un doblet (2-1, min 33 i 4-1, min 42) i Álex Cantarell (3-1, min 37) en van ser els autors. El cinquè se’l va fer el Sant Andreu en pròpia porteria (5-1, min 57) i, just després, Nicolas Marcipar (6-1, min 59) va tancar el marcador. L’Aleví B segueix líder amb un ple de victòries i un avantatge de sis punts respecte l’Espanyol. Dissabte 18 els d’Èric Campos visitaran al Mollet.

mini_DSC_9533

IGUALADA - ALEVÍ C

Superioritat blaugrana (1-9)

L’Aleví C es va desfer amb facilitat de l’Igualada en una jornada propícia per als d’Alejandro Urrestarazu. L’Atlètic Vilafranca, segon classificat, va perdre per 1-6 contra el Gavà. En dues jornades, els blaugrana han aconseguit treure sis punts als vilafranquins i s’escapen en la cursa pel títol. Contra l’Igualada, l’equip va anar per feina. Iu Martínez va obrir la llauna amb dos gols en un minut (0-1, min 25 i 0-2, min 26) i David Obinna (0-3, min 29) i Nabil Kaaouach (0-4, min 34) van sentenciar ben aviat el duel. Els locals van poder marcar l’1-4 però la reacció no va anar a més. Pau Puigvert (1-5, min 43), David Obinna (1-6, min 48), Iu Martínez (1-7, min 50), Arnau Luque (1-8, min 53) i de nou Nabil Kaaouach (1-9, min 55) van ser els protagonistes de la festa blaugrana. L’Aleví C rebrà al Prat el proper dissabte 18.

ALEVÍ D - E.F. PREMIER BARCELONA

Golejada per començar l’any (4-0)

L’Aleví D continua comptant els seus partits per victòries. El 4-0 contra l’Escola de Futbol Premier Barcelona manté imbatuts als de Pau Moral. El primer gol va arribar ben aviat, obra de Pedro Demiddi (1-0, min 9) i això va encarrilar el duel pels blaugrana. Ismael Ziani (2-0, min 26), Morifing Siriki Kone (2-0, min 36) i Genís Clua (4-0, min 59) van signar les altres dianes del Barça. L’equip segueix líder amb 33 punts, sis més que el Sarrià. Diumenge 19 els de Pau Moral visitaran el camp de la Penya Barcelonista Collblanc Sants, quart classificat.

BENJAMÍ A - JOANENC F.C.

Intractables (12-0)

El Benjamí A no va tenir pietat de l’últim classificat del Grup 1 de Preferent. Golejada blaugrana sense contemplacions en un partit en què van marcar fins a sis jugadors diferents. Ja al primer quart d’hora, els de Juanan Gil van fer quatre gols: Roc Martínez (1-0, min 4 i 3-0, min 11), Clifford Nana (2-0, min 5) i Oriol Morató (4-0, min 15). El Barça va demostrar perquè és el líder i màxim golejador del grup amb ni més ni menys que 125 gols i va seguir ampliant el marcador. Ruslan Mba va firmar un doblet (5-0, min 17 i 6-0, min 20) i Ebrima Tunkara va fer la primera de les seves tres dianes (7-0, min 24). No s’havia disputat ni mitja hora de joc quan va arribar el vuitè, obra de Guiu Xuclà (8-0, min 26). Tunkara va completar el seu ‘hat-trick’ (10-0, min 39 i 11-0, min 42) abans que Clifford Nana tanqués la golejada amb el darrer gol (12-0, min 44). Els de Juanan Gil continuen al capdavant de la classificació amb un ple de victòries i set punts més que la Fundació Unió Esportiva Cornellà. Dissabte 18 el Benjamí A visitarà al Santfeliuenc.

mini_DSC_0542

ESCOLA FUTBOL MATARÓ – BENJAMÍ B

Amb pas ferm (0-4)

Quart triomf consecutiu del Benjamí B. Lluny queda la derrota contra el Sant Cugat en la jornada 9. Des de llavors, els de Mario Garcia han guanyat tots els seus partits de forma contundent. L’últim rival en patir el joc blaugrana va ser l’Escola de Futbol Mataró, que no va tenir opció contra els culers. Radion Kalashnykov va avançar ben aviat al Barça (0-1, min 12) i poc després Unai Jiménez va eixamplar les diferències (0-2, min 18). Guifré Valdivia (0-3, min 38) i Ignasi Bassas (0-4, min 51) farien els dos altres gols del partit. El Benjamí B segueix perseguint a l’Espanyol, líder amb sis punts més.  El proper enfrontament dels de Mario Garcia serà diumenge 19 a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Vic Riuprimer.

FUNDACIÓ E.AT. VILAFRANCA A - BENJAMÍ C

Triomf de coratge (2-4)

El Benjamí C va haver de suar i treballar de valent per emportar-se els tres punts de Vilafranca del Penedès. Tot i els gols de Piero Ferrari (0-1, min 20) i Dragos Bivol (0-2, min 24) de forma pràcticament consecutiva, l’equip local va reaccionar i en tres minuts va aconseguir empatar. Els jugadors de David Sánchez no es van deixar intimidar per un rival que, malgrat ocupar la zona baixa, es va créixer amb el 2-2. La reacció blaugrana va ser imminent i Joan Segura (2-3, min 35) va tornar a avançar al Barça. Poc després Dragos Bivol va firmar el seu doblet per segellar una nova victòria (2-4, min  38). El Benjamí C segueix sense deixar escapar ni un sol punt aquesta temporada i es manté líder amb tres punts més que el Cubelles. Diumenge 19 l’equip rebrà a l’Igualada C, tercer classificat del grup.

BENJAMÍ D - FUNDACIÓ P.E. EUROPA C

Derrota que acaba amb la bona ratxa (2-3)

La Fundació Europa va assaltar la Ciutat Esportiva Joan Gamper en un duel de la part alta de la taula del Grup 2 de la Primera Divisió. Amb aquesta derrota davant el segon classificat, el Benjamí D veu com cau a la cinquena posició de la classificació i com el liderat s’escapa a 8 punts. Els visitants van anar per feina i van encarrilar el partit ràpidament (0-1, min 2; 0-2, min 3). Els de Mario Jordano hi van trobar la solució fregant els 20 minuts de joc, quan Mamadou Keita va retallar distàncies (1-2, min 19). L’Europa va tornar a posar terra pel mig i va deixar el partit pràcticament sentenciat (1-3, min 31). Keita va signar un doblet per tornar a retallar en el marcador i intentar la remuntada (2-3, min 37), però no hi va haver temps per més. Diumenge 19 de gener, nova jornada de lliga pel Benjamí D, que visita el Santa Eulàlia, instal·lat en la zona de perill de la taula.

IGUALADA CF F – PREBENJAMÍ

Remuntada per sumar un punt (2-2)

El Prebenjamí va aconseguir un empat al camp de l’Igualada en un duel que es va posar molt complicat per als de Dani Segovia. Els de l’Anoia, que arribaven quarts, es va situar amb un 2-0 a favor en només set minuts gràcies als gols d’Àlex Dorca i Yuri Pont. Aquest inici tan negatiu feia pensar que seria complicat aconseguir algun punt, però l’equip va reaccionar molt bé. Gerard Mateo primer (2-1, min 10) i Gerard Majoral després (2-2, min 17) van igualar el resultat en contra. Tot i els intents dels dos conjunts, el resultat ja no es va moure. Amb aquest empat el Barça es manté vuitè amb 18 punts, els mateixos que l’Olesa 87, proper rival el dissabte dia 18.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut