Joselito renova fins al 2023

Joselito renova fins al 2023

El jugador format al planter acabava contracte el proper mes de juny i seguirà tres temporades més

El jugador José Antonio Fernández Castellano, Joselito, ha renovat amb el Club fins al 30 de juny del 2023.

Joselito està vinculat al Barça des de la temporada 2011/12, quan va fitxar pel filial procedent del Benicarló. Després de dues temporades al Barça B i dues temporades cedit al Ribera Navarra, Joselito va tornar per jugar al primer equip la temporada 2016/17.

En tres temporades i mitja al primer equip, Joselito s’ha consolidat com un dels millors ales esquerrans de la Lliga. Internacional absolut amb Espanya, ha marcat 42 gols i ha guanyat una Lliga, una Copa d’Espanya, dues Copes del Rei, una Supercopa i tres Copes Catalunya defensant la samarreta del Barça.

 Declaracions de Joselito i Txus Lahoz

Joselito no podia reprimir l’alegria després de renovar fins al 2023. “Ja fa molts anys que vaig arribar al Club i és una alegria seguir tres anys més, perquè sento que el Barça és casa meva i ara l’objectiu ha de ser lluitar per guanyar tots els títols”, explica.

També s’ha mostrat molt satisfet amb la renovació el mànager Txus Lahoz. “El cas de Joselito és un gran exemple per a tots els jugadors de la Masia”, afirma. “És un jugador a qui ningú li ha regalat res, tot el que té s’ho ha guanyat amb treball i esforç, i aquest és precisament el missatge que volem transmetre als jugadors del planter", explica el mànager del Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut