L’Anadolu Efes, un rival de màxim nivell

L’Anadolu Efes, un rival de màxim nivell

L’equip turc s’ha mostrat molt sòlid des de l’inici i és el líder de l’Eurolliga

El Palau Blaugrana viurà aquest divendres 10, a les 21 h i en directe per DAZN, un dels millors partits possibles a l’Eurolliga. El líder de la competició, l’Anadolu Efes d’Istanbul, visita el feu blaugrana en un matx de primer nivell. L’Efes, amb un balanç de 14 triomfs i 3 derrotes, comparteix lideratge amb el Reial Madrid. El Barça de Pesic és tercer, amb 13-4, però un triomf faria que superés el poderós conjunt turc.

Grans estrelles

El màxim anotador, i un dels millors jugadors de l’Eurolliga, és Shane Larkin, amb una mitjana de 20,2 punts per partit i un 50% d’encert des del triple. El base nord-americà no és l’únic anotador del conjunt que entrena Ergin Ataman. El serbi Vasilije Micic, amb 14,2 punts i 5,8 assistències per partit és molt protagonista en el joc. El segueixen homes com Kruno Simon, Beaubois, Pleiss i els exblaugranes Moerman i Singleton.

I és que l’Efes, que tan sols ha perdut tres partits, ha guanyat 10 dels últims 11 partits disputats i té una mitjana de 86 punts per partit, el tercer millor de la competició només superat pel Panathinaikos (88) i el Maccabi (87).

Solvència blaugrana

El Barça, que ha guanyat 7 dels 8 partits disputats al Palau, ha mostrat una gran solidesa en els partits de casa en què ha guanyat per una mitjana de 15 punts als seus rivals. L’objectiu blaugrana és poder fer un gran partit contra un Efes al qual els de Pesic ja van superar en el debut europeu al Sinan Erdem per 64-74. Per tant, un segon triomf català faria atrapar i superar l’Efes a la classificació gràcies a l’average i, en cas d’empat a victòries al final de la Lliga Regular, el Barça sempre quedaria per davant.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut