Oshoala, jugadora africana de l’any per quarta vegada

Oshoala, jugadora africana de l’any per quarta vegada

La davantera nigeriana del Barça ja és la futbolista que més cops ha aconseguit el guardó per part de la Confederació Africana de Futbol

Asisat Oshoala ha estat escollida millor futbolista africana del 2019 per la Confederació Africana de Futbol. En una gala celebrada a Egipte, la davantera nigeriana del Barça Femení s’ha coronat per quarta vegada com a reina del seu continent, repetint el premi dels anys 2014, 2016 i 2017. D’aquesta manera, Oshoala es converteix en la jugadora que més vegades ha aconseguit el guardó, juntament amb la seva compatriota Perpetua Nkwocha (2004, 2005, 2010 i 2011).

La ‘20’ blaugrana, de 25 anys, s’ha imposat en la votació a la camerunesa Ajara Nchout i a la sud-africana Youcef Belaïli, per decisió dels seleccionadors i de les capitanes dels països membres de la CAF.

Incorporada el 31 de gener del 2019, Oshoala ha disputat 29 partits oficials amb el Barça, en els que ha marcat 21 dianes. Té l’honor de ser la primera (i fins ara única) jugadora culer en marcar un gol en una final de la Lliga de Campions. El que es va apuntar a la final de Budapest.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut