Venda d'entrades per al partit de la Champions al camp del Nàpols

Venda d'entrades per al partit de la Champions al camp del Nàpols

Els socis poden adquirir les seves entrades per a l'enfrontament a l'estadi San Paolo del 25 de febrer, fins el dilluns 10 de febrer a les 17 hores. El Club disposa d'un segon avió per a aquest desplaçament.

La venda de les entrades per al partit d'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions que enfrontarà al Nàpols i el FC Barcelona, el dimarts 25 de febrer a l’estadi San Paolo napolità, començarà el dimarts 7 de gener a les 16.00 hores i finalitzarà el dilluns día 10 de febrer a les 17.00 hores o fins que s’exhaureixin les 2.336 entrades disponibles.

Cada soci pot adquirir una entrada, i es poden agrupar fins a quatre socis a la petició. El preu de l'entrada és de 70 euros, i en queden exclosos per a la seva compra els socis menors de 6 anys, els que tenen la quota de soci impagada i els sancionats per la Comissió de Disciplina.

Un cop feta la compra no s’admetran modificacions, devolucions i/o cancel·lacions.

La compra d’entrades es pot fer a través del formulari que trobareu en el següent enllaç, on cada soci ha d’identificar-se amb la clau i el codi personal:

Cada entrada és nominal i intransferible, i l'ha de recollir cada soci a Nàpols, prèvia identificació. La informació de la recollida s’enviarà per correu als socis que hagin comprat l’entrada.

Les localitats estaran ubicades a la zona visitant (Gate 26) situada a un corner de l’estadi.

Viatge de FC Barcelona Desplaçaments

Per assistir a aquest partit, FC Barcelona Desplaçaments ofereix als socis, membres del carnet de compromís i penyistes, un viatge d'anada el mateix dia del partit i tornada un cop acabat l'enfrontament. Aquest desplaçament en avió, amb sortida el matí del dimarts 25 de febrer, té un preu de 213 euros per als socis i 284 euros per a penyistes i seguidors amb carnet de compromís. A aquests preus del viatge, cal afegir el cost de l'entrada.

El preu del desplaçament inclou els bitllets de l'avió, anada i tornada, els trasllats efectuats a Nàpols, assegurança de viatge, assistència de personal del FC Barcelona durant el viatge, un obsequi blaugrana i els corresponents Barçapunts segons l'import abonat.

Per a aquest desplaçament, els aficionats ja han omplert un primer avió i s'ha obert la venda de places d'un segon avió per assistir al partit de Nàpols.

Podeu consultar el programa del viatge i efectuar la compra en el següent enllaç:

PROGRAMA I COMPRA DEL VIATGE DE FC BARCELONA DESPLAÇAMENTS

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut