L'Estadi Johan Cruyff s’inunda d’alegria

L'Estadi Johan Cruyff s’inunda d’alegria

El tradicional entrenament de portes obertes, viscut amb il·lusió, ha desfermat l'alegria entre els més petits

Els Reis Mags s’han avançat. Els jugadors del primer equip han omplert amb una rialla totes les cares presents a l’Estadi Johan Cruyff, que s’ha estrenat en el tradicional entrenament de portes obertes. La il·lusió dels més petits ha donat caliu a un assolellat a la vegada que fred matí de diumenge.
 
L’ambient festiu ha envaït els voltants de la Ciutat Esportiva, així com l’exterior i l’interior del Johan Cruyff. D'una banda, els seguidors, impacients per veure de prop els seus ídols, s’han amuntegat una mica més enllà del camp per veure l’entrada dels cotxes dels jugadors blaugrana. De l'altra, les cues matineres d’uns aficionats que repassaven la plantilla culer o les accions més destacades del recent derbi, han envoltat l’estadi. Omplert per un constant degoteig de gent. 


 
D’aquesta manera, les bufandes del Barça i les cares pintades de joia han omplert progressivament les grades. Engalanades amb les banderes que han comptat amb l’ajuda del vent per ser onejades amb més força. La gresca acústica dels 5.668 espectadors congregats, la majoria infants plens d’alegria, ha deixat pas a l’himne del FC Barcelona.
 
L’aparició dels futbolistes sobre la gespa ha desfermat l’ambient joiós. I els de Valverde ho han agraït ben aviat. Els aplaudiments dels seguidors han fet eco en les mans dels jugadors barcelonistes quan han saltat a la gespa. Els càntics i les mostres de suport no han cessat durant l’hora de la sessió de treball. Ha quedat ben clara l’estima cap als blaugranes. Especialment cap a Leo Messi, que tenia diferents pancartes que li demanaven la samarreta. Igual que la d'Ansu Fati. 

Una volta d'escalfament per 'estrenar' l'estadi

En aquest entrenament de recuperació hi han participat tots els jugadors disponibles del primer equip excepte Ter Stegen, Arthur i Dembélé. També ha comptat amb la presència d'Iñaki Peña, Chumi, Sarsanedas, Reis, Saverio, C. Pérez i Ansu Fati, del Barça B i d'Arnau Tenas, del Juvenil A. Els de Valverde han iniciat la sessió, i han estat per primera vegada al Johan Cruyff, on han fet una volta al camp, durant la qual han sentit l'escalfor del públic. Mentre Arnau Tenas i Iñaki Peña s’escalfaven a la porteria, la resta de jugadors ha dut a terme dos rondos i un joc de possessió per, finalment, acabar amb un partidet. Tot plegat seguit pel Robot Pol, perquè el Pol, un nen d'onze anys hospitalitzat, pogués presenciar-ho des de la Vall d'Hebron. 
 
I és que hores abans de l’arribada dels Reis Mags d’Orient, els de Valverde han delectat amb gols i més gols els joves seguidors. L’entusiasme ha crescut cada vegada que la pilota ha sacsejat la xarxa de la porteria; com si es tractés d’un matx d’elevada transcendència. Però el frenesí absolut encara havia d’arribar. Perquè el matí també ha animat molts nens.

Es desborda la felicitat

Entre el joc de possessió i el partidet la màgia ha arribat al públic. Els jugadors del FC Barcelona, com Griezmann, Jordi Alba, Piqué, De Jong o Arturo Vidal, s’han acostat a les persones presents a primera fila per fer-s’hi fotografies i signar autògrafs. Fins i tot, Sergi Roberto s'ha acostat al Robot Pol. Uns regals que no han acabat aquí. Perquè els barcelonistes han enviat pilotes blaugrana a la grada. 

Junior, nou en aquesta tradicional sessió, ha declarat que "ens agrada veure els seguidors contents, segurament és un dia inoblidable per a ells". Griezmann, un altre dels futbolistes que ha viscut per primera vegada aquest entrenament diferent, s'ha mostrat molt proper i agraït: "És un honor poder compartir l'entrenament amb el nostre públic. Ens ha encoratjat i donat força per a la Supercopa". Els de Valverde juguen dijous contra l'Atlètic de Madrid, però l'afició ja els ha animat. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut