Barça-Jimbee Cartagena: Empat agredolç per iniciar el 2020 (1-1)

Els d’Andreu Plaza no poden sumar el triomf en un duel en què han tingut nombroses ocasions davant un rival que ha neutralitzat el marcador al tram final del matx

Repartiment de punts en el primer partit del 2020 al Palau. El Barça s’ha avançat en el marcador amb una diana en pròpia porteria del visitant Eka, però, tot i les nombroses ocasions, no ha pogut tancar el matx. El Jimbee Cartagena ha aguantat fins que a tres minuts per al final ha marcat el definitiu 1-1.

Primers minuts del partit amb poques oportunitats per als dos conjunts. El primer a intentar-ho ha estat Adolfo amb un xut creuat que ha desviat el porter visitant Raúl. Dídac s’ha mostrat molt segur sota els pals i en la primera ocasió de perill visitant.

Domini blaugrana

Però el Barça ha estat més insistent en atac i Boyis ha engaltat un servei des de la cantonada que gairebé acaba en la primera diana culer, si el porter no ho hagués evitat. La insistència blaugrana ha generat l’1-0, en una bona combinació culer en què el jugador del Jimbee Cartagena ha enviat la pilota al fons de la porteria de manera involuntària. La millor recompensa a uns bons minuts del Barça.

Els d’Andreu Plaza han estat a punt d’ampliar diferències en una bona combinació entre Arthur i Adolfo que per molt poc no acaba al fons de la porteria. Posteriorment ha estat Roger en un xut desviat per la defensa visitant i que ha topat al pal. Uns minuts que han servit per veure el retorn a les pistes d’Aicardo després d’un mes de baixa per lesió. En el minut 17, el conjunt visitant ha tret el porter-jugador, però no ha pogut superar la porteria de Dídac, molt segur sota els pals en tot moment. Al descans el resultat ha estat d’1-0 favorable al Barça.

Insistència culer

La segona meitat ha començat amb el Barça buscant el segon gol. Adolfo ha protagonitzat la primera arribada de perill culer. Per contra, els visitants han estat a punt d’igualar el marcador a pilota aturada. Boyis ho ha tornat a intentar, però el seu xut potent l’ha desviat Raúl des de l’escaire. A l’equador de la segona meitat el visitant Juanpi ha posat a prova Dídac, que ha refusat el xut del jugador del Jimbee Cartagena.

El Barça volia sentenciar el triomf i Daniel ha tingut dues oportunitats, però ambdós xuts creuats els ha aturat el porter Raúl. En els darrers cinc minuts el conjunt visitant ha tornat a jugar amb el porter-jugador, i el Jimbee Cartagena ha aconseguit empatar (1-1) mitjançant Eka a tres minuts per al final. En els últims minuts els culers han tingut nombroses ocasions, però no han pogut marcar el gol de la victòria.

Barça, 1
Jimbee Cartagena, 1

Barça: Dídac, Marcenio, Adolfo, Dyego i Arthur –cinc inicial–, Rivillos, Roger, Boyis, Daniel, Aicardo i Joselito.

Jimbee Cartagena: Raúl, Attos, Mellado, Franklin i Eka – cinc inicial–, Jesús, Juanpi, Cobarro, Fernández i Solano.

Gols: 1-0, Eka, pp. (min 18); 1-1, Eka (min 37).

Àrbitres: García Hernández i Moreno Reina. Han amonestat amb targeta groga els visitants Solano i Jesús.